U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 Dodi Repack tarafından kırıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 Dodi Repack tarafından kırıldı.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 5 Ekim 2023 #2 ULSDRTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 Dodi Repack tarafından kırıldı. Genişletmek için tıkla... 1. oyunları kötüydüde, yeni oyunları nasıl acaba?
ULSDRTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 Dodi Repack tarafından kırıldı. Genişletmek için tıkla... 1. oyunları kötüydüde, yeni oyunları nasıl acaba?
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.561 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 İlk oyunun laciverti bedavaya oynanır optimizasyon sorunu mevcut.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 5 Ekim 2023 #4 ULSDRTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 dodi repack tarafından kırıldı. Genişletmek için tıkla... Dodi'nin indirme linkleri garip, indiremiyorum. Drive'dan indirebileceğim link falan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023
ULSDRTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 dodi repack tarafından kırıldı. Genişletmek için tıkla... Dodi'nin indirme linkleri garip, indiremiyorum. Drive'dan indirebileceğim link falan var mı?
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #5 @raxed Hocam bu forumda link paylaşmak yasak. Bu konu bölümünde sadece oyunların kırılıp kırılmadığı paylaşılabilir.
@raxed Hocam bu forumda link paylaşmak yasak. Bu konu bölümünde sadece oyunların kırılıp kırılmadığı paylaşılabilir.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 5 Ekim 2023 #6 ULSDRTR dedi: @raxed hocam bu forumda link paylaşmak yasak. Bu konu bölümünde sadece oyunların kırılıp kırılmadığı paylaşılabilir. Genişletmek için tıkla... Siz bu siteden indirebildiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2023
ULSDRTR dedi: @raxed hocam bu forumda link paylaşmak yasak. Bu konu bölümünde sadece oyunların kırılıp kırılmadığı paylaşılabilir. Genişletmek için tıkla... Siz bu siteden indirebildiniz mi?
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #7 @raxed Ben indirmedim, sadece kırıldığını paylaştım. Haber niteliğinde.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 6 Ekim 2023 #8 ULSDRTR dedi: @raxed ben indirmedim, sadece kırıldığını paylaştım. Haber niteliğinde. Genişletmek için tıkla... Hocam bu attığınız siteden indiremediğim için Türk bir siteden indirdim virüslü çıktı, sildim. Birkaç güne TR'de güvenilir siteler atar. Bari onları bekleyeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023
ULSDRTR dedi: @raxed ben indirmedim, sadece kırıldığını paylaştım. Haber niteliğinde. Genişletmek için tıkla... Hocam bu attığınız siteden indiremediğim için Türk bir siteden indirdim virüslü çıktı, sildim. Birkaç güne TR'de güvenilir siteler atar. Bari onları bekleyeyim.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #9 ULSDRTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 Dodi Repack tarafından kırıldı. Genişletmek için tıkla... DODİ kırmıyor sadece repack ekliyor.
ULSDRTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Thief Simulator 2 Dodi Repack tarafından kırıldı. Genişletmek için tıkla... DODİ kırmıyor sadece repack ekliyor.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #10 @Karl Tanner Evet, kıran DODI Repack değil fakat kırıcısı birden fazla sanırım. Bundan dolayı direk DODI Repack yazdım.
@Karl Tanner Evet, kıran DODI Repack değil fakat kırıcısı birden fazla sanırım. Bundan dolayı direk DODI Repack yazdım.