SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Ekim 2023 #11 Oynayacaktım iyi oldu 170 TL çok fazla yorumlara bakarsam. Aynı oyunun cilalanmışı olsa da oynayacağım sonuna kadar çünkü en sevdiğim tema hırsızlık oyunlarında oluyor ve 1. oyuna bayılmıştım, yetersiz gelmişti. Crvena Zvezda dedi: Bedavaya oynanır optimizasyon sorunu mevcut. Genişletmek için tıkla... Bana koymaz.
Oynayacaktım iyi oldu 170 TL çok fazla yorumlara bakarsam. Aynı oyunun cilalanmışı olsa da oynayacağım sonuna kadar çünkü en sevdiğim tema hırsızlık oyunlarında oluyor ve 1. oyuna bayılmıştım, yetersiz gelmişti. Crvena Zvezda dedi: Bedavaya oynanır optimizasyon sorunu mevcut. Genişletmek için tıkla... Bana koymaz.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #12 SiyahPassat dedi: Bana koymaz. Genişletmek için tıkla... Bu adam aynı ben.