C Chedlyy Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Steam'de Thief Simulator indirime girmiş. 9 TL alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 4 Mayıs 2022 #2 Hocam oyun isminden de anlaşılacağı gibi hırsızlık oyunu. Alınır, 10-15 saat götürür.
C Chedlyy Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 The 5008 dedi: Hocam oyun isminden de anlaşılacağı gibi hırsızlık oyunu. Alınır, 10-15 saat götürür. Genişletmek için tıkla... Oyunun sonunu biliyorum ama o nasıl olacak
The 5008 dedi: Hocam oyun isminden de anlaşılacağı gibi hırsızlık oyunu. Alınır, 10-15 saat götürür. Genişletmek için tıkla... Oyunun sonunu biliyorum ama o nasıl olacak
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 4 Mayıs 2022 #4 Chedlyy dedi: Oyunun sonunu biliyorum ama o nasıl olacak Genişletmek için tıkla... O zaman hikayesi için değil sadece oynanış için oynayacaksınız eğer istiyorsanız. Bazen bu durumlar sinir bozucu olabiliyor.
Chedlyy dedi: Oyunun sonunu biliyorum ama o nasıl olacak Genişletmek için tıkla... O zaman hikayesi için değil sadece oynanış için oynayacaksınız eğer istiyorsanız. Bazen bu durumlar sinir bozucu olabiliyor.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 4 Mayıs 2022 #5 Chedlyy dedi: Oyunun sonunu biliyorum ama o nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Oynamaya hevesiniz yoksa oynadığınız farklı bi' oyuna DLC alabilirsiniz.
Chedlyy dedi: Oyunun sonunu biliyorum ama o nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Oynamaya hevesiniz yoksa oynadığınız farklı bi' oyuna DLC alabilirsiniz.
C Chedlyy Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #6 LordxVader dedi: Oynamaya hevesiniz yoksa oynadığınız farklı bi' oyuna DLC alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hevesim var da sonunu bilmeme rağmen zevk verir mi acaba?
LordxVader dedi: Oynamaya hevesiniz yoksa oynadığınız farklı bi' oyuna DLC alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hevesim var da sonunu bilmeme rağmen zevk verir mi acaba?
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.663 Çözümler 6 4 Mayıs 2022 #7 Chedlyy dedi: Hevesim varda sonunu bilmeme rağmen zevk verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... 9 TL'ye fazlasıyla değer bence keyifli oyun. Bir şans verebilirsin.
Chedlyy dedi: Hevesim varda sonunu bilmeme rağmen zevk verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... 9 TL'ye fazlasıyla değer bence keyifli oyun. Bir şans verebilirsin.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #8 meslek sahibi olmak için birebir oyun.alınır arada girip oynamalık, o gerginlik hissini veriyor.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 4 Mayıs 2022 #9 Chedlyy dedi: Hevesim var da sonunu bilmeme rağmen zevk verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Verir hocam oyunun sonunu aklınızdan çıkarıp atmosfere kapılırsanız zevk alırsınız.
Chedlyy dedi: Hevesim var da sonunu bilmeme rağmen zevk verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Verir hocam oyunun sonunu aklınızdan çıkarıp atmosfere kapılırsanız zevk alırsınız.
C Chedlyy Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #10 LordxVader dedi: Oynamaya hevesiniz yoksa oynadığınız farklı bi' oyuna DLC alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstek listemde birkaç oyun var indirime girmesini bekliyorum The Long Dark falan var. Bu oyun da indirimdeymiş bende alayım mı kararsız kaldım. LordxVader dedi: Verir hocam oyunun sonunu aklınızdan çıkarıp atmosfere kapılırsanız zevk alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler bir deneyeceğim beğenmezsem iade ederim.
LordxVader dedi: Oynamaya hevesiniz yoksa oynadığınız farklı bi' oyuna DLC alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstek listemde birkaç oyun var indirime girmesini bekliyorum The Long Dark falan var. Bu oyun da indirimdeymiş bende alayım mı kararsız kaldım. LordxVader dedi: Verir hocam oyunun sonunu aklınızdan çıkarıp atmosfere kapılırsanız zevk alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler bir deneyeceğim beğenmezsem iade ederim.