AhMeD Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Thief oyununu yüklüyorum açarken küçük bir menü geliyor oyna diyorum açılır gibi oluyor ama siyah ekranda kalıyor sonrada çalışmayı durdurdu diyor . Çözümü nedir sizce ?
Arkadaşlar Thief oyununu yüklüyorum açarken küçük bir menü geliyor oyna diyorum açılır gibi oluyor ama siyah ekranda kalıyor sonrada çalışmayı durdurdu diyor . Çözümü nedir sizce ?
Y Yol Kurdu Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #2 sadece thieftemi oluyor oyun orjinal mi ?
AhMeD Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #3 Silinen üye dedi: sadece thieftemi oluyor oyun orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Thief te maalesef orjinal değil.
Silinen üye dedi: sadece thieftemi oluyor oyun orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Thief te maalesef orjinal değil.
Y Yol Kurdu Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #4 AhMeD dedi: Evet sadece Thief te maalesef orjinal değil. Genişletmek için tıkla... Elbette korsanı önermiyoruz ancak korsan oynicak isen crack yaptığına emin ol .
AhMeD dedi: Evet sadece Thief te maalesef orjinal değil. Genişletmek için tıkla... Elbette korsanı önermiyoruz ancak korsan oynicak isen crack yaptığına emin ol .
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 29 Ağustos 2014 #5 12 TL'ye alınabilen bir oyun için bu kadar uğraşmak bana saçma geliyor. Ben oyunu orijinal aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sorun korsan kullanım.
12 TL'ye alınabilen bir oyun için bu kadar uğraşmak bana saçma geliyor. Ben oyunu orijinal aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sorun korsan kullanım.
AhMeD Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #6 Crack yapınca düzeldi teşekkürler. Sorunsuz oynuyorum.