MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 27 Mart 2014 #1 Merhaba. Türkçe yama nasıl yapılır, internette araştırdım pek bir şey bulamadım. İngilizceden Türkçe diline çeviri yapmak istiyorum, nasıl yapılacağı veya yol gösterecek biri lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2014
Merhaba. Türkçe yama nasıl yapılır, internette araştırdım pek bir şey bulamadım. İngilizceden Türkçe diline çeviri yapmak istiyorum, nasıl yapılacağı veya yol gösterecek biri lazım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Mart 2014 #2 Yamayı yapabilmek için, dil dosyalarını bulup açman gerek.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 27 Mart 2014 #3 http://www.oyunceviri.com/ Turkce Yama Arşivi - Turkceyama.com Gibi emekçi sitelerdeki arkadaşlar iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olacaklardır kendinizi de geliştirebilirsiniz.
http://www.oyunceviri.com/ Turkce Yama Arşivi - Turkceyama.com Gibi emekçi sitelerdeki arkadaşlar iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olacaklardır kendinizi de geliştirebilirsiniz.
T Technogamer Ziyaretçi 27 Mart 2014 #4 Bir ekip oluştur. Dil dosyaları açman lazım. Çevirmen lazım. Tek başına yapman çok zor.
MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 2 Mayıs 2014 #5 Dil dosyalarını nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2014
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #6 Dil dosyasını bulup açmasını yapabilir, çeviri için dil bilgine güveniyor musun? Birçok program var dosyadaki karakterleri değiştirmeni sağlayan. Zamanında araştırmıştım X GXT Editor diye bir programı görmüştüm.
Dil dosyasını bulup açmasını yapabilir, çeviri için dil bilgine güveniyor musun? Birçok program var dosyadaki karakterleri değiştirmeni sağlayan. Zamanında araştırmıştım X GXT Editor diye bir programı görmüştüm.
M madinina1 Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #7 Eğer ingilizce biliyorsan oyunu anlıyorsundur zaten, niye Türkçe'ye çeviresin? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
H hastai Ziyaretçi 4 Mayıs 2014 #8 madinina1 dedi: Eğer ing biliyorsan oyunu anliyorsundur zaten niye Türkçeye ceviresin Genişletmek için tıkla... Hep bana hep bana olmasın diye
madinina1 dedi: Eğer ing biliyorsan oyunu anliyorsundur zaten niye Türkçeye ceviresin Genişletmek için tıkla... Hep bana hep bana olmasın diye
A avicii Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #9 Yamayı yapan Türkçe Oyun Merkezi adlı bir site istersen bir göz atabilirsin Thief - Türkçe Yama Çalışması
Yamayı yapan Türkçe Oyun Merkezi adlı bir site istersen bir göz atabilirsin Thief - Türkçe Yama Çalışması