smz Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 114 30 Mayıs 2023 #11 Aldevs dedi: Bunu buldum. İsterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam tercihim Amazon'dan alışveriş yapmak oluyor ama onun dışında ana konuya sabitlediğim 2. RAM nasıl? Ve SSD öneriniz ne olur?
Aldevs dedi: Bunu buldum. İsterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam tercihim Amazon'dan alışveriş yapmak oluyor ama onun dışında ana konuya sabitlediğim 2. RAM nasıl? Ve SSD öneriniz ne olur?
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #12 smz dedi: Hocam tercihim Amazon'dan alışveriş yapmak oluyor ama onun dışında ana konuya sabitlediğim 2. RAM nasıl? Ve SSD öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz RAM'ler CL19. laptop PCI 4.0 mı?
smz dedi: Hocam tercihim Amazon'dan alışveriş yapmak oluyor ama onun dışında ana konuya sabitlediğim 2. RAM nasıl? Ve SSD öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz RAM'ler CL19. laptop PCI 4.0 mı?
smz Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 114 30 Mayıs 2023 #13 Aldevs dedi: Hocam bahsettiğiniz RAM'ler CL19. laptop PCI 4.0 mı? Genişletmek için tıkla... Laptop RAM konusunda çok bilgim yok ve bir de şu modeli buldum sizin attığınız ile arasında nasıl fark vardır ve uyumlu mudur Kingston ram
Aldevs dedi: Hocam bahsettiğiniz RAM'ler CL19. laptop PCI 4.0 mı? Genişletmek için tıkla... Laptop RAM konusunda çok bilgim yok ve bir de şu modeli buldum sizin attığınız ile arasında nasıl fark vardır ve uyumlu mudur Kingston ram
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #14 Aldevs dedi: Hocam bahsettiğiniz RAM'ler CL19. laptop PCI 4.0 mı? Genişletmek için tıkla... RAM olarak bu. SSD olarak da bunu eklersek 2328 TL ediyor hocam. (Amazon'dan istediğiniz için ekledim bu RAM'i )
Aldevs dedi: Hocam bahsettiğiniz RAM'ler CL19. laptop PCI 4.0 mı? Genişletmek için tıkla... RAM olarak bu. SSD olarak da bunu eklersek 2328 TL ediyor hocam. (Amazon'dan istediğiniz için ekledim bu RAM'i )
smz Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 114 30 Mayıs 2023 #15 Aldevs dedi: RAM olarak bu. SSD olarak da bunu eklersek 2328 TL ediyor hocam. (Amazon'dan istediğiniz için ekledim bu RAM'i ) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam RAM ve SSD iyi midir yani bildiğiniz kronik sorun vs var mı?
Aldevs dedi: RAM olarak bu. SSD olarak da bunu eklersek 2328 TL ediyor hocam. (Amazon'dan istediğiniz için ekledim bu RAM'i ) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam RAM ve SSD iyi midir yani bildiğiniz kronik sorun vs var mı?
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #16 smz dedi: Teşekkürler hocam RAM ve SSD iyi midir yani bildiğiniz kronik sorun vs var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yani kronik sorunlarını bir yerde görmedim ama isterseniz araştırıp bakabilirsiniz.
smz dedi: Teşekkürler hocam RAM ve SSD iyi midir yani bildiğiniz kronik sorun vs var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yani kronik sorunlarını bir yerde görmedim ama isterseniz araştırıp bakabilirsiniz.
smz Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 114 30 Mayıs 2023 #17 Aldevs dedi: Hocam yani kronik sorunlarını bir yerde görmedim ama isterseniz araştırıp bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SSD için ekran görüntüsü attım uyumlu galiba. Bir de attığınız Corsair RAM mi iyidir Kingston RAM mi bilgi verirseniz çok, sevinirim. smz dedi: SSD için ekran görüntüsü attım uyumlu galiba. Bir de attığınız Corsair RAM mi iyidir Kingston RAM mi bilgi verirseniz çok, sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 TB fazla gelecek Amazon'da 500 GB araştırdığımda 2 SSD gördüm hangisini önerirsiniz Kingston Wd Dosya Ekleri Screenshot_20230530_215817_Drive.jpg 166,5 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 30 Mayıs 2023
Aldevs dedi: Hocam yani kronik sorunlarını bir yerde görmedim ama isterseniz araştırıp bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SSD için ekran görüntüsü attım uyumlu galiba. Bir de attığınız Corsair RAM mi iyidir Kingston RAM mi bilgi verirseniz çok, sevinirim. smz dedi: SSD için ekran görüntüsü attım uyumlu galiba. Bir de attığınız Corsair RAM mi iyidir Kingston RAM mi bilgi verirseniz çok, sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 TB fazla gelecek Amazon'da 500 GB araştırdığımda 2 SSD gördüm hangisini önerirsiniz Kingston Wd
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #18 smz dedi: SSD için ekran görüntüsü attım uyumlu galiba. Bir de attığınız Corsair RAM mi iyidir Kingston RAM mi bilgi verirseniz çok, sevinirim. Hocam 1 TB fazla gelecek Amazon'da 500 GB araştırdığımda 2 SSD gördüm hangisini önerirsiniz. Kingston Wd Genişletmek için tıkla... WD daha iyi hocam Kingston'un okuma-yazma değerleri WD'e göre daha az kalıyor.
smz dedi: SSD için ekran görüntüsü attım uyumlu galiba. Bir de attığınız Corsair RAM mi iyidir Kingston RAM mi bilgi verirseniz çok, sevinirim. Hocam 1 TB fazla gelecek Amazon'da 500 GB araştırdığımda 2 SSD gördüm hangisini önerirsiniz. Kingston Wd Genişletmek için tıkla... WD daha iyi hocam Kingston'un okuma-yazma değerleri WD'e göre daha az kalıyor.