T ThinkPad_Fan Zeptopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 12 2 Nisan 2022 #11 Lee Yubin dedi: O zaman siz bilirsiniz, zaten dediğiniz oyunları fazlasıyla kaldıracak güçte. Genişletmek için tıkla... Mükemmel.
Lee Yubin dedi: O zaman siz bilirsiniz, zaten dediğiniz oyunları fazlasıyla kaldıracak güçte. Genişletmek için tıkla... Mükemmel.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.148 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Nisan 2022 #12 ThinkPad_Fan dedi: Benim laptop soğutucum var. Ve bu serinin görünüşü çok hoşuma gidiyor. Ve GNU/Linux ile en uyumlu laptop bu diyorlar. Bir de o Trackpoint'i denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de çok merak ettiğim bir şey Trackpoint. Bahsettiğiniz oyunları kaldırır ama daha fazlasını beklemeyin derim.
ThinkPad_Fan dedi: Benim laptop soğutucum var. Ve bu serinin görünüşü çok hoşuma gidiyor. Ve GNU/Linux ile en uyumlu laptop bu diyorlar. Bir de o Trackpoint'i denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de çok merak ettiğim bir şey Trackpoint. Bahsettiğiniz oyunları kaldırır ama daha fazlasını beklemeyin derim.
T ThinkPad_Fan Zeptopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 12 2 Nisan 2022 #13 kaane dedi: Benim de çok merak ettiğim bir şey trackpoint. Bahsettiğiniz oyunları kaldırır ama daha fazlasını beklemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Tamam. Oyunları 60FPS açsın yeter. Benim masaüstüm var zaten.
kaane dedi: Benim de çok merak ettiğim bir şey trackpoint. Bahsettiğiniz oyunları kaldırır ama daha fazlasını beklemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Tamam. Oyunları 60FPS açsın yeter. Benim masaüstüm var zaten.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #14 ThinkPad_Fan dedi: Ben GTA 5, Minecraft, TF2 oynayacağım kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldır ekran kartı 1050-1050 Ti gücünde.
ThinkPad_Fan dedi: Ben GTA 5, Minecraft, TF2 oynayacağım kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldır ekran kartı 1050-1050 Ti gücünde.
T ThinkPad_Fan Zeptopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 12 2 Nisan 2022 #15 messinicocugu dedi: Kaldır ekran kartı 1050-1050 Ti gücünde. Genişletmek için tıkla... İyi. Umarım bir gün alırım. Ama satıcı güvenilir mi?
messinicocugu dedi: Kaldır ekran kartı 1050-1050 Ti gücünde. Genişletmek için tıkla... İyi. Umarım bir gün alırım. Ama satıcı güvenilir mi?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #16 ThinkPad_Fan dedi: İyi. Umarım bir gün alırım. Ama satıcı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir 9.7 puanı var.
ThinkPad_Fan dedi: İyi. Umarım bir gün alırım. Ama satıcı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir 9.7 puanı var.
T ThinkPad_Fan Zeptopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 12 2 Nisan 2022 #17 messinicocugu dedi: Güvenilir 9.7 puanı var. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarsa Hepsiburada'ya nasıl ulaşırım?
messinicocugu dedi: Güvenilir 9.7 puanı var. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarsa Hepsiburada'ya nasıl ulaşırım?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #18 ThinkPad_Fan dedi: Sorun çıkarsa Hepsiburada'ya nasıl ulaşırım? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'yı arayıp bilgilendirebilirsin.
ThinkPad_Fan dedi: Sorun çıkarsa Hepsiburada'ya nasıl ulaşırım? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'yı arayıp bilgilendirebilirsin.
T ThinkPad_Fan Zeptopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 12 15 Nisan 2022 #19 messinicocugu dedi: Hepsiburada'yı arayıp bilgilendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki gerçek hayatta nereden alabilirim onu?
messinicocugu dedi: Hepsiburada'yı arayıp bilgilendirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki gerçek hayatta nereden alabilirim onu?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 15 Nisan 2022 #20 ThinkPad_Fan dedi: Peki gerçek hayatta nereden alabilirim onu? Genişletmek için tıkla... Teknosa vatan MediaMarkt gibi mağazalara bakabilirsin ama internetten çok daha pahalı olur.
ThinkPad_Fan dedi: Peki gerçek hayatta nereden alabilirim onu? Genişletmek için tıkla... Teknosa vatan MediaMarkt gibi mağazalara bakabilirsin ama internetten çok daha pahalı olur.