Hocam 25 geçmesin dedi amcam varmı başka. İş bilgisayarı.Thinkpad iyidir, hoştur kalitelidir fakat fiyatı gereksiz uçuk. Mac işine yariyorsa Mac'de bakabilirsin.
Asus Vivobook Pro 14X M7400QC-KM055 Ryzen 9 5900HX 16 GB 1 TB SSD RTX3050 14" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Vivobook Pro 14X M7400QC-KM055 Ryzen 9 5900HX 16 GB 1 TB SSD RTX3050 14" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Vivobook Pro 14X M7400QC-KM055 Ryzen 9 5900HX 16 GB 1 TB SSD RTX3050 14" Notebook özelliklerini incele, 24.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Oyun bilgisayarı atan arkadaşlar workstation olayından hiç anlamıyor. İş olarak ne amaçla kullanılacak ona göre öneri yapalım.
Her güzelin bir cezası vardır. Windows kısmında çok alternatif yok. Hepsi pahalı.Arkadaş oyun bilgisayarıda olabilir diye bir mesaj yazdı.
Attığı thinkap gerçekten iyi güzel ama pahalı maalesef.
Oyun bilgisayarı atan arkadaşlar workstation olayından hiç anlamıyor. İş olarak ne amaçla kullanılacak ona göre öneri yapalım. Attığınız bilgisayar malzeme kalitesi olarak çoğu cihazı tokatlayacak bir düzeyde. Ancak Kullanımınız Grafik birimini kullanmayacak şekildeyse daha yüksek işlemcili olup onboard ekran kartlı modellere yönelin. Oyun bilgisayarlarını kesinlikle önermiyorum. Yoksa her yere 3 kilo adaptörle gidersiniz.
İş bilgisayarı önerir misin 25k maksimum bütçe. Amcam dedi oyun istemiyorum şarzı çabuk biter.Her güzelin bir cezası vardır. Windows kısmında çok alternatif yok. Hepsi pahalı.
Bu konuda başka biriyle tartışmıştım bir daha tartışma gereği duymayacağım. Zaten önerilen gaming modellerin hiçbiri diğer alacağı cihazların pil süresini ve mobiliteyi sağlamayacak. Cihazlarım IBM thinkpadlarden başlayacak şekilde hep Thinkpad serisinden oldu. Üstüne de tanımıyorum. Fiyatları pahalı olabilir bunu anlıyorum ancak kullanılmayacak özellikler yerine yerli yerinde donanımları gerektiği gibi olan cihazlar almak en mantıklısı. Attığınız Vivobook'un güç tüketimleri ile adaptör ağırlıklarını paylaşır mısınız ? Bu arada arkadaş ne amaçla kullanacağını hala yazmadı. Yoğun grafik işlem isteyen bir işle uğraşıyorsa ben de gaming model önermek zorunda kalacağım.MX 450 laptopa workstation diyen arkadaş ne düşünüyor? Vivobook'ta kaliteli bir model, daha önce gidip incelemedin herhalde. Workstation dediğin laptoplar Quadro GPU ile olur, MX450 yanina şişirilmiş RAM ve SSD ilen değil.
Bu konuda başka biriyle tartışmıştım bir daha tartışma gereği duymayacağım. Zaten önerilen Gaming modellerin hiçbiri diğer alacağı cihazların pil süresini ve mobiliteyi sağlamayacak. Cihazlarım IBM thinkpadlarden başlayacak şekilde hep Thinkpad serisinden oldu. Üstüne de tanımıyorum. Fiyatları pahalı olabilir bunu anlıyorum ancak kullanılmayacak özellikler yerine yerli yerinde donanımları gerektiği gibi olan cihazlar almak en mantıklısı. Attığınız Vivobook'un güç tüketimleri ile adaptör ağırlıklarını paylaşır mısınız? Bu arada arkadaş ne amaçla kullanacağını hala yazmadı. Yoğun grafik işlem isteyen bir işle uğraşıyorsa ben de Gaming model önermek zorunda kalacağım.
Workstation tanımı konusunda haklı olabilirsiniz size hak veriyorum.Thinkpad'ın bu tip modellerine "workstation" kelimesi kullanılması bana göre yanlıştır, bunlar daha çok Ultrabook tipine giriyor. Tartışmanızında mantıklı olacağını sanmam zaten.
45W GPU'su var ve 63wh bataryası var, adaptörü 120W bir adaptör, fazla bir ağırlığı olmaz. Cihazın kendisi 1.45kg zaten. Kullanilmayacak donanım demişsiniz ama ortada herhangi bir durum yok ve kullanılmayacak bile olsa "bana" göre MX bir cihaza 25k vermek, saçmalıktır. Baştada belirttim, Thinkpad serisini bende severim ama bu durumda mantıklı bir model değil.
Workstation tanımı konusunda haklı olabilirsiniz size hak veriyorum.
Mantıklı model olma konusunda size katılmıyorum. Dediğim gibi kullanılmayacak donanımlar ve fazlasından ağırlık olacak. Fiyat konusunda da bir şey diyemiyorum vergilerden dolayı biraz fiyatı afaki noktalara çıkıyor. Gerçekten kullanılmayacak tonlarca işlem birimi için ben de o tür bir laptop alınmasını mantıklı bulmuyorum. Thinkpad mantıklı bir model olmayabilir ancak Vivobook'un da mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
Bu arada hala konu sahibi ne amaçla kullanılacağını paylaşmadı. İş deyince olay sınırlanmıyor.