recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 23 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar elimde Thinkpad bir laptop var. BIOS şifresini bilmiyorum. BIOS şifresini kaldırmanın veya BIOS'a girmenin bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022
Arkadaşlar elimde Thinkpad bir laptop var. BIOS şifresini bilmiyorum. BIOS şifresini kaldırmanın veya BIOS'a girmenin bir yolu var mıdır?
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 23 Haziran 2022 #2 Arka kapağı açılıyorsa, batarya ve cmos pilini biraz devre dışı bırakırsanız belki kalkar.
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 23 Haziran 2022 #3 553974 dedi: Arka kapağı açılıyorsa, batarya ve CMOS pilini biraz devre dışı bırakırsanız belki kalkar. Genişletmek için tıkla... CMOS pili internetten baktığıma göre biraz derinde denemek istemedim Windows'tan yapabileceğim bir şey var mıdır?
553974 dedi: Arka kapağı açılıyorsa, batarya ve CMOS pilini biraz devre dışı bırakırsanız belki kalkar. Genişletmek için tıkla... CMOS pili internetten baktığıma göre biraz derinde denemek istemedim Windows'tan yapabileceğim bir şey var mıdır?
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 28 Haziran 2022 #5 recoist dedi: Arkadaşlar elimde Thinkpad bir laptop var. BIOS şifresini bilmiyorum. BIOS şifresini kaldırmanın veya BIOS'a girmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... T440s şifresi default olarak hiçbir şey yazmamakmış sanırım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilir.
recoist dedi: Arkadaşlar elimde Thinkpad bir laptop var. BIOS şifresini bilmiyorum. BIOS şifresini kaldırmanın veya BIOS'a girmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... T440s şifresi default olarak hiçbir şey yazmamakmış sanırım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilir.