Thinkpad T480 laptop satılır mı?

tunahan4321

Decapat
Elimde.

Thinkpad T480 8500CPU 16 GB RAM i7 620S UHD Graphics ekran kartı.

1.80GHz 64 Bit işlemcili bir PC var 6 7 yıllık bir PC bataryasinda sorun var. Harddiskinde galiba şarjdan çektiğim anda kapanıyor PC, reset atmam lazım. Geçen atmıştım 12 bin TL'ye satmayı düşünüyorum. Sizce iyi mi satilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
12 bin TL'ye bence sadece düşünürsün dostum. Biraz fazla değil mi fiyat?

Öncelikle söylediğiniz cihaz maksimum 4-5 bin TL eder şu an ki fiyatlara göre. Onun dışında bilgisayara SSD takarsanız biraz artabilir bence. Bu fiyat benim kendi düşüncem.

Sarı sitede 12bin₺ yazan da var 7bin de fakat Allah bilir kaç aydır orada onlar. Şu an çok güzel o fiyata 0 laptoplar varken ben şahsen almazdım.

14.000'e 2.el de 1650 var alıcı çıkmaz.

14.000'e 2.el de 1650 var alıcı çıkmaz.
Sarı sitede 12bin₺ yazan da var 7bin de fakat Allah bilir kaç aydır orada onlar. Şu an çok güzel o fiyata 0 laptoplar varken ben şahsen almazdım.
Öncelikle söylediğiniz cihaz maksimum 4-5 bin TL eder şu an ki fiyatlara göre. Onun dışında bilgisayara SSD takarsanız biraz artabilir bence. Bu fiyat benim kendi düşüncem.
12 bin TL'ye bence sadece düşünürsün dostum. Biraz fazla değil mi fiyat?
Ya fiyatı bilmiyorum kendim bedavaya aldım devletten geldi PC 4 5 bin TL çok az ya daha fazlaya satamazmiyim tabi 5 bin dee iyi bana bityerden para gelicek o para ile birleştirilen tabiki

Ya fiyatı bilmiyorum kendim bedavaya aldım devletten geldi PC 4 5 bin TL çok az ya daha fazlaya satamaz miyim tabii 5 bin dee iyi bana bityerden para gelecek o para ile birleştirilen tabii ki.

Hocam arkadaşın da dediği gibi 1000 2000₺ üstüne 1650 laptoplar varken o fiyata bence hayal (2.el piyası hakkında şu an bilgim yok ama bana da fazla geldi bu fiyatlar).

Ya fiyatı bilmiyorum kendim bedavaya aldım devletten geldi PC 4 5 bin TL çok az ya daha fazlaya satamaz miyim tabii 5 bin dee iyi bana bityerden para gelecek o para ile birleştirilen tabii ki

5.000'den koyabilirsin.

Eski nesil Thinkpad'ler kurumsal alanlarda tercih edilebilir. Normal kullanici yuzune bakmaz.

Zaten o tur modelleri pek iyi degil. Batarya sorunu da varsa gecmis olsun. 12K'ya gecen aylarda sifir 5600H islemcili laptoplar vardi, yazdigin fiyat cok ucuk yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…