Thinkpad T495S nasıl?

abdullahreveha

Femtopat
Daha fazla  
Thinkpad T495S kullanan varsa bana nasıl olduğuyla ilgili bilgi verebilir mi? Bir de bilgisayar mühendisliği için işimi görür mü laptop?

Thinkpad T495S kullanan varsa bana nasıl olduğuyla ilgili bilgi verebilir mi? Bir de bilgisayar mühendisliği için işimi görür mü laptop?
Merhaba ,

Öncelikle laptopun özelliğini bir kenara bırakıp laptop'un iç yapısınıda incelemenizi tavsiye ederim. Laptopunuzun ısı atma özelliği ne kadar iyi , GPU, CPU , M.2 portu , SATA portu , Klavye flex portu , pil portu nerelerde bunlarıda göz önünde bulundurmanızda fayda var.

İçerisinde ki donanım ne kadar iyi olsada anakartın mimarisi ve çipset dizilimi , hayati parçaların yerleri performans için ciddi bir önem arz etmekte yani çok ısınan bir laptopun performansı o kadar verimli değildir bir yerden sonra ısıdan dolayı makinenizde fps dropları ve işlemlerde uzama sorunu yaşayabilirsiniz (oyun , render gibi yerlerde)

Birbirine yakın ekran kartı ve işlemci mimarisine sahip anakart modelleri performans konusunda iyi olsada ısınma sorunları mevcuttur , kendim yaşadığım için bu durumu çok iyi deneyimledim (klavye flex kablosunun genleşip büzüşmesinden dolayı zamanla çatlama sorunu gibi)

Bu yüzden bir cihaz seçerken problemlerinide araştırmakta fayda var ileride başınıza gelebilecek sıkıntıları garanti sürecinden sonra iyi bir şekilde analiz edebilmeniz açısından fayda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…