Thinkpad X260 vs Macbook Air 2013

Uğurhan Çolak

Kilopat
Daha fazla  
Linux kurup ikincil bilgisayar olarak kullanacağım ve Teknosa'da ikinci el bilgisayarlar başlığı adı altında birkaç laptop gördüm. Daha önce 2013 MacBook Air kullanmıştım biliyorum ama şimdi Lenovo denemek istiyordum, bu yüzden arada kaldım. 2013 MacBook Air mi 11 inc 13 inc, yoksa Lenovo Thinkpad X260 mı? Bu modelde çift batarya var wh değeri ise çift batarya da 95wh ve bayağı yüksek geldi Mac'e göre. Mac 53wh diye biliyorum. Sizce Linux için hangisini önerirsiniz? Mac'ler arasında i7 4650U olan modelde var Lenovo'nun işlemci i5 6xxx. Son olarak bu ikinci el ürünler vergi iadesi kapsamına giriyor mu?

Hiç Mac kullanmadım.
En sağlamı veya en iyisi budur diye kesin bir yargıda bulunamam ancak Lenovo'nun sadece Thinkpad serisi hayatımda gördüğüm sağlam ve iyi Laptop'tur. (Hala eski kalitesini koruyor ise.)
Kolay kolay bozulmaz ama ateş çıkararak-kıvılcımlar saçarak hala çalışmaya devam edenini bile gördüm.

Laptopta Mac çi olsam da Thinkpad Air 2013'ü ezer geçer 12 yıllık bir model olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…