Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2017 #1 Artık sürekli bu hatayı almaya başladım. Program yüklerken ve kaldırırken geliyor. Bu sorunu istediğim programın yüklemesini cmd'den çalıştırarak geçiyorum fakat her zaman bu beni kurtarmıyor. Nedir bu hata? Nasıl çözerim? + Yardım edin lütfen. Lütfen yardım edin. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Artık sürekli bu hatayı almaya başladım. Program yüklerken ve kaldırırken geliyor. Bu sorunu istediğim programın yüklemesini cmd'den çalıştırarak geçiyorum fakat her zaman bu beni kurtarmıyor. Nedir bu hata? Nasıl çözerim? + Yardım edin lütfen. Lütfen yardım edin. @Recep Baltaş @Ali Güngör
zKusha Decapat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 24 Yer \root\dev Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Kasım 2019 #2 BENDEDE AYNISI OLDU YOUTUBEDAN ARAŞTIRDIM BUNU YAPTIM OLDU: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BENDEDE AYNISI OLDU YOUTUBEDAN ARAŞTIRDIM BUNU YAPTIM OLDU: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et