AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 11 Ağustos 2023 #1 Flash belleğe Windows 11 atmıştım fakat boot menüden flashı seçince bu hata çıkıyor karşıma, ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_20230811_144746.jpg 104,2 KB · Görüntüleme: 98
Flash belleğe Windows 11 atmıştım fakat boot menüden flashı seçince bu hata çıkıyor karşıma, ne yapmam lazım?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.434 Çözümler 7 11 Ağustos 2023 #2 Biostan boot modunu UEFI yapin Artı 0 Eksi
KS KS AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 11 Ağustos 2023 #3 Big Sumak dedi: Biostan boot modunu UEFI yapin Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bi seçenek yok ya. Anakarttan dolayı mı acaba. Anakart Foxconn adlı çok eski bi anakart taa 2011 2012de kalma Artı 0 Eksi
Big Sumak dedi: Biostan boot modunu UEFI yapin Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bi seçenek yok ya. Anakarttan dolayı mı acaba. Anakart Foxconn adlı çok eski bi anakart taa 2011 2012de kalma
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.434 Çözümler 7 11 Ağustos 2023 #4 Olabilir hocam. Su anda hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? AslanOnbir dedi: Hocam öyle bi seçenek yok ya. Anakarttan dolayı mı acaba. Anakart Foxconn adlı çok eski bi anakart taa 2011 2012de kalma Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Olabilir hocam. Su anda hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? AslanOnbir dedi: Hocam öyle bi seçenek yok ya. Anakarttan dolayı mı acaba. Anakart Foxconn adlı çok eski bi anakart taa 2011 2012de kalma Genişletmek için tıkla...
KS KS AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 11 Ağustos 2023 #5 Big Sumak dedi: Olabilir hocam. Su anda hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum fakat açılmıyor bi sıkıntı var sanırsam. Ben de format atayım dedim 2 gündür uğraşıyorum Big Sumak dedi: Olabilir hocam. Su anda hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar sıfırlanmıyorda. Sıfırlamaya çalışıyorum sıfırlarken bir hata oluştu felan diyor. Artı 0 Eksi
Big Sumak dedi: Olabilir hocam. Su anda hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum fakat açılmıyor bi sıkıntı var sanırsam. Ben de format atayım dedim 2 gündür uğraşıyorum Big Sumak dedi: Olabilir hocam. Su anda hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar sıfırlanmıyorda. Sıfırlamaya çalışıyorum sıfırlarken bir hata oluştu felan diyor.