Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 24 Haziran 2021 #31 Pixel_x dedi: Dediğiniz gibi bende tüm fonksiyonları denedim yine aynı hata, bilgisayarda eski değilki 2017 de aldım. Eski olsa tamam diyecemde. Genişletmek için tıkla... Ben diğer yöntemle denedim oldu. Eğer olmadıysa nihai sürümü mecbur beklemen gerekecek.
Pixel_x dedi: Dediğiniz gibi bende tüm fonksiyonları denedim yine aynı hata, bilgisayarda eski değilki 2017 de aldım. Eski olsa tamam diyecemde. Genişletmek için tıkla... Ben diğer yöntemle denedim oldu. Eğer olmadıysa nihai sürümü mecbur beklemen gerekecek.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 24 Haziran 2021 #32 Hououin Kyouma dedi: Ben diğer yöntemle denedim oldu. Eğer olmadıysa nihai sürümü mecbur beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Nihal sürümde de aunı sorun olabilir. TPM 2.0 sanırım DDR3 ana kartları desteklemiyor.
Hououin Kyouma dedi: Ben diğer yöntemle denedim oldu. Eğer olmadıysa nihai sürümü mecbur beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Nihal sürümde de aunı sorun olabilir. TPM 2.0 sanırım DDR3 ana kartları desteklemiyor.
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #33 Bir rehberimde nasıl sıkıntısızca kurulum yapabileceğinizi anlatmıştım buradan ulaşabilirsiniz.
Kazım Uğur Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri R5-5600 (RTX 4060Tİ GPU 8GB) 16GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Program & Yazılım Geliştirici 26 Ocak 2022 #34 Ben tavsiye etmiyorum Windows 10 kullanın Windows 11 de çoğu kulandığınız uygulama oyun TPM 2.0 hatası verecektir Windows 10 desteği bitene kadar bütçenize göre bir bilgisayar toplamayı deneyin ondan sonra Windows 11 geçiş yapın.
Ben tavsiye etmiyorum Windows 10 kullanın Windows 11 de çoğu kulandığınız uygulama oyun TPM 2.0 hatası verecektir Windows 10 desteği bitene kadar bütçenize göre bir bilgisayar toplamayı deneyin ondan sonra Windows 11 geçiş yapın.