xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar biraz önce telefonuma This Phone Hacked By Anonymus mesajı geldi. Telefon +63 ile başlıyor. Olabilir mi ? Telefon İphone 5s. Beyler bir bakın acil ya. Bir mesaj daha This phone using by Islamic Warriors ALLAHU AKBAR!!
Arkadaşlar biraz önce telefonuma This Phone Hacked By Anonymus mesajı geldi. Telefon +63 ile başlıyor. Olabilir mi ? Telefon İphone 5s. Beyler bir bakın acil ya. Bir mesaj daha This phone using by Islamic Warriors ALLAHU AKBAR!!
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2015 #2 Biraz araştırma yaptım ancak konu hakkında pek bilgi yok birisi sizi oynatıyor olabilir mi?
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2015 #3 Bende düşündüm ama numara sorun. Vodafone arıyorum şuanda. Arkadaşlar tamam. Sorun yok. Müşteri hizmetleriyle konuştum bir sorun yoktur dedi.
Bende düşündüm ama numara sorun. Vodafone arıyorum şuanda. Arkadaşlar tamam. Sorun yok. Müşteri hizmetleriyle konuştum bir sorun yoktur dedi.
UmutK Kilopat Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #4 This phone using by Islamic Warriors ALLAHU AKBAR!! İşin aslı neymiş ?taa Filipinlerden göndermişler. Son düzenleme: 6 Nisan 2015
This phone using by Islamic Warriors ALLAHU AKBAR!! İşin aslı neymiş ?taa Filipinlerden göndermişler.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2015 #5 UmutK dedi: This phone using by Islamic Warriors ALLAHU AKBAR!! İşin aslı neymiş ?taa Filipinlerden göndermişler. Genişletmek için tıkla... Bir şey demediler. Salak saçma gelen mesajlar dedi adam. Silin gitsin cevap vermeyin sakın dedi.
UmutK dedi: This phone using by Islamic Warriors ALLAHU AKBAR!! İşin aslı neymiş ?taa Filipinlerden göndermişler. Genişletmek için tıkla... Bir şey demediler. Salak saçma gelen mesajlar dedi adam. Silin gitsin cevap vermeyin sakın dedi.
Ph_antom Kilopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #6 +639176829825 nurama kesin budur. Google amcaya freesms yazın ilk çıkan adresten size biri fake atmış. Bir arkadaşınız dalga geçmiş kısacası
+639176829825 nurama kesin budur. Google amcaya freesms yazın ilk çıkan adresten size biri fake atmış. Bir arkadaşınız dalga geçmiş kısacası
EinsTankado Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 15 Nisan 2015 #7 Ergenin birisi internet üzerinden ücretsiz mesaj atmıştır.