Çözüldü Rockstar Games "This Rockstar account doesn't own RDR2" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahagok

Hectopat
Oyunu Steam üzerinden aldım ve daha ilk açışımda bu hatayla karşılaştım. Oyun Steam kütüphanemde de Rockstar Launcher'da My Library kısmında da gözüküyor.
-Oyunun dosyalarını doğrulama.
-Belgelerden Rockstar klasörünü silme.
-RDR klasörünün ismini değiştirme.
Gibi internette gördüğüm çözümler işe yaramadı, başka bir çözüm yolu bilen var mı acaba?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-27 223226.png
    310,8 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam serverlardan kaynaklıymış anlaşılan hiçbir şey yapmadım şuan girebiliyorum.
Hocam RDR2'yi bilmiyorum ama GTA 5'de Steam'de oyuna sağ tıklayıp Yönet > CD Anahtarları'na tıklayınca orada bir kod görüyorsunuz ve o kodu Rockstar hesabınızda etkinleştirebiliyorsunuz. Bir deneyin.
Yönete tıklayınca öyle bir kod kısmı gözükmüyor hocam

Aga bir de onu geçtim fotoğrafdada gördüğün üzere GTA 5 ve RDR 2 hesabımda bulunuyor fakat Rockstar da sadece RDR2 görünüyor ve GTA 5 hesapta inaktif şekilde gözüküyor.

Yönete tıklayınca öyle bir kod kısmı gözükmüyor hocam.

GTA 5'te var fakat RDR2 de yok.

Rockstar'dan böyle saçma sapan bir hata beklemezdim sabahtan beri heyecanla yüklenmesini bekliyorum dışarıda bile bunu düşündüm "yüklendimi acaba" diye fakat yaşadığım şeye bak.

Ben de aynı şekilde GTA 4 ve 5'i göremiyorum, RDR'yi açsam yeterli benim için.

Aga bir şey diyeceğim şimdi aklıma geldi konuyu yeni açmışsın acaba sunucularla alakalı olabilir mi çünkü hepimiz şu an aynı sorunu yaşıyoruz bizimle beraber 3-4 kişi daha yazmış.

Aga bir şey diyeceğim şimdi aklıma geldi konuyu yeni açmışsın acaba sunucularla alakalı olabilir mi çünkü hepimiz şu an aynı sorunu yaşıyoruz bizimle beraber 3-4 kişi daha yazmış.
Evet sabahtandir aynı sorunu yaşıyorum bayağı araştırdım yabancılarda da varmış bu sorun yani saçma sapan bir firma gerçekten

Olabilir hocam oyunu internetsiz açınca da oyun içinden böyle bir hata veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-27 235649.png
    136 KB · Görüntüleme: 44
Found a fix that worked for me.

"Go to

%USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings\
Open system.xml in a text editor.

Locate kSettingAPI_Vulkan and change it to kSettingAPI_DX12

Save, start game.

This worked for me."

Credit: u/RaiausderDose

Aga böyle bir şey buldum 3 kişi işe yaradığını söyledi fakat %userprofile% neresi oluyor bunu deneyeceğim yardım eder misiniz?

Meali nedir bunun hocam

Bende işe yaramadı. Görev çubuğundaki dosya gezginine tıkladıktan sonra solda belgeler var onun içindeki Rockstar Games klasörü.

Meali nedir bunun hocam
Belgeler>Rockstar Games>Red dead Redemption 2 >Settings klasörüne git.
system.xml dosyasını not defteri ile aç.
kSettingAPI_Vulkan yazan yeri kSettingAPI_DX12 ile değiştir.

İlginç bir şekile belgeler klasöründeki rockstar games klasörü boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…