Çözüldü Rockstar Games "This Rockstar account doesn't own RDR2" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahagok

Hectopat
Oyunu Steam üzerinden aldım ve daha ilk açışımda bu hatayla karşılaştım. Oyun Steam kütüphanemde de Rockstar Launcher'da My Library kısmında da gözüküyor.
-Oyunun dosyalarını doğrulama.
-Belgelerden Rockstar klasörünü silme.
-RDR klasörünün ismini değiştirme.
Gibi internette gördüğüm çözümler işe yaramadı, başka bir çözüm yolu bilen var mı acaba?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-27 223226.png
    310,8 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam serverlardan kaynaklıymış anlaşılan hiçbir şey yapmadım şuan girebiliyorum.

RDR2 klasörünün içinde sadece profiles var settings klasörü bulunmuyor.

Aga bilgisyarınıza daha önce OBS, Twitch falan yükledinizmi çözümü var bende.

Win+r > regedit >
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Khronos\Vulkan\ImplicitLayers

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Khronos\Vulkan\ImplicitLayers
Bu iki bölümde DWORD dosyaları bulunuyor üzerine getirin ve obs veya twitch gibi uygulamaları silin. (steam veya epic games gibi uygulamalar yazıyorsa silmeyin)

Olabilir hocam oyunu internetsiz açınca da oyun içinden böyle bir hata veriyor.

Kanka bizim error aynı fakat sorun farklı sanırım ben çevrimdışı modda başlatınca da aynı hatayı alıyorum.

Aga son çözüm kaldı görev çubuğunda yukarı doğru olan işarete bas oradan Steam'e sağ tıkla çıkış yap sonra Rockstar Games'i aç oyunu başlatmayı dene.

Yok kral böyle yapınca da olmadı başka bir şey var sanırım araştırmaya devam edeceğimm

Bende de aynı sorun GTA 4 de oluyor daha önceden RDR2 oynuyordum hala daha girebiliyorum sorunsuz. Ama bugün yeni yükledigim GTA 4 de oluyor aynı sorun sanırım indirimden sonra yükledigimiz oyunlarda oluyor. Herhalde herkes alınca sunucular çöktü umarım düzelir.

bende öyle düşünüyorum indirim olduğu için böyledir büyük ihtimal bekleyip görürüz.

Hocam serverlardan kaynaklıymış anlaşılan hiçbir şey yapmadım şuan girebiliyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…