İ İlhan Karakuş Hectopat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2019 #1 Hearts Of Iron IV 1.5.4 sürümünü 1.6.0 -güncellediğim oyundaki kaydım açılmıyor, ''This save is another version of the game...'' Uyarısıyla karşılaşıyorum. Hatanın güncellemeden olduğunun farkındayım ancak kaydımı kurtarabilecek bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2019
Hearts Of Iron IV 1.5.4 sürümünü 1.6.0 -güncellediğim oyundaki kaydım açılmıyor, ''This save is another version of the game...'' Uyarısıyla karşılaşıyorum. Hatanın güncellemeden olduğunun farkındayım ancak kaydımı kurtarabilecek bir şey var mı?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 2 Mart 2019 #2 Bakmadım ama Gibbed Save Editor tarzı bir 3. Parti programı kullanılıyor genelde bu durumlar için. Oyun korsansa save editor değilse güncelleme sorunu çözmeli. Artı 0 Eksi
Bakmadım ama Gibbed Save Editor tarzı bir 3. Parti programı kullanılıyor genelde bu durumlar için. Oyun korsansa save editor değilse güncelleme sorunu çözmeli.
KS KS İ İlhan Karakuş Hectopat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2019 #3 Oyun korsan değil ancak modla birlikte oynamıştım o modun uyumluluğu da 1.5.4 sürümü içindi ondan dolayı olabilir mi? Artı 0 Eksi
Oyun korsan değil ancak modla birlikte oynamıştım o modun uyumluluğu da 1.5.4 sürümü içindi ondan dolayı olabilir mi?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 2 Mart 2019 #4 Büyük ihtimal. Modu kaldırıp deneyin. Artı 0 Eksi