E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 17 Haziran 2022 #1 Merhaba bu site yaklaşık 15 senedir var ve bir amaca ulaşmış değiller acaba bu site fake olabilir mi?
Merhaba bu site yaklaşık 15 senedir var ve bir amaca ulaşmış değiller acaba bu site fake olabilir mi?
Oasiss Femtopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 Hocam içeriğinden bahseder misiniz girmeye korktum bir an.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 17 Haziran 2022 #3 Oasiss dedi: Hocam içeriğinden bahseder misiniz girmeye korktum bir an. Genişletmek için tıkla... Sitede bir adam var ve sitede yazdığına göre o adamı yüzlerce insan rüyasında görüyormuş ve adama ait bir resimde var fakat sanırım bir robot çizim.
Oasiss dedi: Hocam içeriğinden bahseder misiniz girmeye korktum bir an. Genişletmek için tıkla... Sitede bir adam var ve sitede yazdığına göre o adamı yüzlerce insan rüyasında görüyormuş ve adama ait bir resimde var fakat sanırım bir robot çizim.
Oasiss Femtopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #4 emr0 dedi: Sitede bir adam var ve sitede yazdığına göre o adamı yüzlerce insan rüyasında görüyormuş ve adama ait bir resimde var fakat sanırım bir robot çizim. Genişletmek için tıkla... Gerçektir hocam. Bende gördüm o malum adamı. Psikolog raporları var sanırım. Bende bir aralar araştırmıştım.
emr0 dedi: Sitede bir adam var ve sitede yazdığına göre o adamı yüzlerce insan rüyasında görüyormuş ve adama ait bir resimde var fakat sanırım bir robot çizim. Genişletmek için tıkla... Gerçektir hocam. Bende gördüm o malum adamı. Psikolog raporları var sanırım. Bende bir aralar araştırmıştım.
Kerembzd19 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 809 Çözümler 1 17 Haziran 2022 #5 Gerçek olsa ne olacak Recep ivedige benziyor.
Gökhan Akıl Decapat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 102 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #6 Kerembzd19 dedi: Gerçek olsa ne olacak Recep ivedige benziyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kerembzd19 dedi: Gerçek olsa ne olacak Recep ivedige benziyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Haziran 2022 #7 Fake olduğu anlaşıldı. Bir firmanın reklam projesiymiş.