Thomas Suarez gibi keşfedilmek

Takeda

Kilopat
Daha fazla  
Ben 17 yaşında Android platformlar için amatör uygulamalar yazan, geliştiren kısıtlı bütçeye sahip lise öğrenimi gören bir kardeşiniz/arkadaşınızım. Planlamış olduğum bir uygulamayı yazıp Google Play Store'da geliştirici hesabı ile satışa koymayı düşünüyorum. Her neyse başlığa gelecek olursam; Thomas Suarez 12 yaşında keşfedilen bir uygulama geliştiricisidir. Bu örnekteki gibi kendimi nasıl farkettirebilirim büyük isimlere? Düşünce ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Tabii ki iyi-kötü önerileri dikkate alıp, yaptığım işin sürekli güncel ve sorunsuz kalmasına dikkat edeceğim. Fakat nasıl desem fark edilmek için kendimi nasıl ön plana çıkarabilirim? Bu konu da biraz yardıma ihtiyacım var.
Andy Rubin'in biyografisine göz attınız mı?
Açıkçası hayır bakmadım. Fakat Android'in kuruluşunda ve oluşumunda büyük rol oynayan biri olduğunu biliyorum sadece.

Öncelikle sen uygulamanı yap, dağıt. Türkiye de sosyal medya üzerinden Türk yapımcılara oldukça iyi destek var. Eğer yaptıktan sonra biraz reklam, biraz sosyal medya üzerinden destek alırsan uzun sürmeden dikkat çekebilirsin. Eğer yaptığın uygulama/oyun gerçekten kaliteli olursa zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…