Thomson monitör alınır mı?

Bütçe
13500

Parskal

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
COLORFUL BATTLE-AX B550M-HD PRO V14
Asus ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC V2
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18
PNY CS2230 M280CS2230-500-RB M2
Gıgabyte GP-GSTFS31240GNTD 240gb Sata SSD
Bitfenix Helios HEL-300-KKG6P-3F 600W Mid Tower Kasa
Hocam bende şu an KTC 27 inç 2K 100 Hertz'lik monitörü var 5000 TL'ye almıştım beklentim yoktu. Bu fiyata 10000 TL'ye 300Hz'lik monitörden şüpheliyim yani biraz dandik bir şeye benziyor.
Neye göre bu çıkarımı yaptınız? 300hz’lik 2K’lar arasında hem neredeyse en iyi renk gamutu hem en iyi gecikme değeri vs. vs. var.

Neye göre bu çıkarımı yaptınız? 300Hz'lik 2K'lar arasında hem neredeyse en iyi renk gamutu hem en iyi gecikme değeri vs. vs. Var.

Hocam yani MSI ASUS gibi o fiyata 180 Hertz'lik monitörü var markaya göre çıkarım yaptım da KTC'nin üst modellerini bilmiyorum yani.

Hocam yani MSI ASUS gibi o fiyata 180 Hertz'lik monitörü var markaya göre çıkarım yaptım da KTC'nin üst modellerini bilmiyorum yani.
Markaya para veriyorsun zaten adam sana ismini satıyor. KTC nin bu modeli incelenmiş olup değerleri fiyatına göre harika olan bir monitör al geç düşünme.

Markaya göre konuşmak gerekirsek: MSI ve ASUS; panel ve monitör üretmiyor, talep doğrultusunda başkalarına ürettiriyor. KTC ise; talep doğrultusunda başkalarına monitör üretiyordu, sonrasında kendi üretmeye başladı.

Günün sonunda siz logoya veya kasaya bakmayacaksınız birde, ekrana bakacaksınız. Plastik kasa karın doyurmuyor binevi. 100Hz olan 2K KTC ucuza kaçılan, iyi olmayan bir monitör ama H27E6 ise F/P durumda.

Thomson monitör almayı düşünen biri, KTC eleştirisi yapmasın bence. Gayet sağlam markadır. MSI ASUS falan bomboş markalar.

Hocam sadece alınır mı diye sordum alacağım demedimki markayı merak edip konu açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı