Ben sana öneri yapıyorum onu kötülüyorsun altı boş şekilde.Hocam sadece alınır mı diye sordum alacağım demedimki markayı merak edip konu açtım.
Ben sana öneri yapıyorum onu kötülüyorsun altı boş şekilde.Hocam sadece alınır mı diye sordum alacağım demedimki markayı merak edip konu açtım.
Ben sana öneri yapıyorum onu kötülüyorsun altı boş şekilde.
Kimseyi küçük gördüğüm yok. Araştıran herkes benim bildiğim şeyi bilebilir. Sıkıntı senin benim yaptığım öneriye “hocam ne bileyim KTC’de bit yeniği olabilir bu paraya 300hz olmaz. MSI ASUS varken alınmaz.” tarzında konuşman. Yardım etmeye çalışıyoruz sana burada.Tamam hocam teşekkürler öneri içinde anlamıyoruz diye düşük göstermenin amacı ne? Bende sanayiciyim. Müşteri arabadan anlamıyor diye müşteriyi mi küçük gösteriyim?
Kimseyi küçük gördüğüm yok. Araştıran herkes benim bildiğim şeyi bilebilir. Sıkıntı senin benim yaptığım öneriye “hocam ne bileyim KTC'de bit yeniği olabilir bu paraya 300Hz olmaz. MSI ASUS varken alınmaz.” tarzında konuşman. Yardım etmeye çalışıyoruz sana burada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.