Thor: Aşk ve gök gürültüsü gidilir mi?

Hocam yarın gideceğim için bu kadar film biraz fazla en önemli filmler hangisi onları söyleseniz
Valla hepsi ayrı önemli. Şunu izlemeyin desem sıkıntı çıkar. Onun yerine aşağıdaki şeye bakabilirsiniz.

Hocam kilit filmi söyleseniz çok iyi olur.
Thor'un ilk filmi ve Avengers Endgame'i izleyin o zaman. En azından karakterleri tanırsınız. Diğer 2 Thor filmini de izleseniz tam olurdu. Galaksinin Koruyucuları o kadar da farz değil. Zamanınız yoksa özetini vs. bulabilirsiniz. Sıralamadan kopmamaya çalışın sadece.

Film berbat ötesi. İzlediğim en kötü Marvel filmidir. Mantık hataları tonlarca var ve filmdeki saçma espriler de cabası. Koskoca Marvel sjw yaparak izlenmeye çalışıyor, yazık.

Gidilmez güzel bir film değil. O bilet fiyatına biraz ekleyip gidip iskender yenir +20 TL ile soğuk bir içecekle gün tamamlanır.

Bir arkadaş zoruyla izledim ve gerçekten Marvel evreninin tıkanmışlığını hissettim. Doğru düzgün hikayesi dahii olmayan saçma bir film olmuş 7+ yaş üzeri izlesin diye yapılmış filmlere benziyordu.

Klasik bir Marvel izleyicisi isen gidilir. Yok ben film kültüründen anlayan birisiyim diyorsan tam anlamıyla leş bir film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…