T tolga1034 Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #1 Disney Plus'a gelmiş ama birileri VPN ile izleyebilirsiniz diyor. Ben VPN açınca hangi bölgeye aitseniz o bölgeden izleyin diyor. Ne yapabilirim?
Disney Plus'a gelmiş ama birileri VPN ile izleyebilirsiniz diyor. Ben VPN açınca hangi bölgeye aitseniz o bölgeden izleyin diyor. Ne yapabilirim?
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #2 Film cehennemi ne diye duruyor (!) Şakayı bir kenara bırakırsak izleyemezsin gelene kadar.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.403 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 12 Eylül 2022 #3 Saçma yasa nedeniyle bizim ülkede yayınlanamıyor. Kaçak izleyebilirsin veya VPN olayını çözmeye çalışabilirsin.
Saçma yasa nedeniyle bizim ülkede yayınlanamıyor. Kaçak izleyebilirsin veya VPN olayını çözmeye çalışabilirsin.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 12 Eylül 2022 #4 tolga1034 dedi: Disney Plus'a gelmiş ama birileri VPN ile izleyebilirsiniz diyor. Ben VPN açınca hangi bölgeye aitseniz o bölgeden izleyin diyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış VPN kullanıyorsunuzdur. Bazı VPNler gerçekten VPN değil proxy oluyor.
tolga1034 dedi: Disney Plus'a gelmiş ama birileri VPN ile izleyebilirsiniz diyor. Ben VPN açınca hangi bölgeye aitseniz o bölgeden izleyin diyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış VPN kullanıyorsunuzdur. Bazı VPNler gerçekten VPN değil proxy oluyor.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 12 Eylül 2022 #5 Bu VPN'i ekleyin. Almanya Frankfurt bağlanın. Windscribe - Free Proxy and Ad Blocker - Chrome Web MaÄazası Windscribe helps you mask your physical location, circumvent censorship, and block ads and trackers on websites you use every day chrome.google.com
Bu VPN'i ekleyin. Almanya Frankfurt bağlanın. Windscribe - Free Proxy and Ad Blocker - Chrome Web MaÄazası Windscribe helps you mask your physical location, circumvent censorship, and block ads and trackers on websites you use every day chrome.google.com
T tolga1034 Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #6 455146 dedi: Bu VPN'i ekleyin. Almanya Frankfurt bağlanın. Windscribe - Free Proxy and Ad Blocker - Chrome Web MaÄazası Windscribe helps you mask your physical location, circumvent censorship, and block ads and trackers on websites you use every day chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu şimdi.
455146 dedi: Bu VPN'i ekleyin. Almanya Frankfurt bağlanın. Windscribe - Free Proxy and Ad Blocker - Chrome Web MaÄazası Windscribe helps you mask your physical location, circumvent censorship, and block ads and trackers on websites you use every day chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu şimdi.