Thozenavm'den sistem alınır mı?

thozenavm dediğim sayfaya yazdım kendisi şöyle dedi.

[16.12 18:00] Remzi Ertaş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-Bu sistemin r5 5500 lüsü

- Bu sistemi hazırlayabilir misin abi. 10250₺ demiştin.Birde garanti veriyor musun abi.Çünkü abi geçenlerde bilgisayar almıştım bilgisayar geldi ekran kartı bozuk çıktı sende böyle şey olmazda yinede sorayım dedim
[16.12 20:58] İstanbul Bilgisayarcı: Garanti veriyorum abim
[16.12 20:58] İstanbul Bilgisayarcı: Sorunlu ürün satmam

Tolgahanla birçok kere iş yaptık. Değiştirdiğim eski parçalarımı hep değerinde aldı veya yenilerini verdi. Bir kere bile güven problemi yaşamadım kendisiyle. Piyasadaki diğer bu tarz iş yapanlardan farklı olarak kendisi fiyatları her zaman minimum seviyede tutmaya çalışıyor. Kendisiyle birçok kere alışveriş yapmış biri olarak rahatlıkla güvenebileceğinizi söyleyebilirim.

Sistemlerinin fiyatlarının uygun olması ise genelde ekran kartlarını ikinci el olarak veriyor olmasından kaynaklı. Geriye kalan ürünler genelde hep sıfır oluyor. Ekran kartlarının da bakımını ve temizliğini yaptıktan sonra veriyor ve kendisi doğrudan 18 ay garanti veriyor ekran kartına.

Eline sağlık hocam tolgahan abim kadar güzel açıklamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…