THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Hatası

VeyselErol23

Hectopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, arkadaşlar yeni bir sistem topladm:

İşlemci ; A8 7600
RAM : Gskill Ripjawsx 8gb 1866 Mhz Tek Slot
Anakart : Asus A68HM-K

Bu sistemi topladım işlemcide bulunan gpu kullanıyorum bios kısmında force 2 GB verdim ekran kartına ancak League of Legends oynarken aniden takılıp kalıyor ve yukardaki hatayı veriyor. 2 kere bu hata ile karşılaştım ve minidump klasöründe 2 adet dmp dosyası vardı aşağıda paylaştım ilgilenirseniz sevinirim.

Minidump :

Minidump.rar

güncel.

@THE_MILLER ,

DDU yazılımı ile güvenli mod'da başlatıp grafik sürücülerini temizledim ve tekrardan sürücüleri kurdum.Biraz test ettikten sonra tekrar yazacam.

Kardeşim bende aynı hatayı alıyorum benimde pc toplayalı 1 ay oldu 1 aydır çözüm bulamıoyrum
işlemcim: a10 7860k bende onun içindeki gpu yu kulanıyorum ddu işlemini bende yaptım ama bi çözüm bulamadım sen çözüm bulabildiysen bizimle paylaşırsan iyi olur.

12 saat'e yakın bir süre boyunca yukarda dediğim işlemi yani DDU ile sürücüleri kaldırdım ardından pc açıldığında driver booster adlı yazılım ile güncelleme yaptım amd sitesinden herhangi bir yazılım indirmedi şuanda hiç bir sıkıntı yok biraz daha kullanımdan sonra bakalım neler olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı