Hasanbekta3 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarı açarken yüklenme ekranında mavi ekran veriyor minidump minidump dosyalarım hata adı 'THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER' format atma denendi güncelleme de yapılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı açarken yüklenme ekranında mavi ekran veriyor minidump minidump dosyalarım hata adı 'THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER' format atma denendi güncelleme de yapılamıyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.707 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 14 Ağustos 2021 #2 Hataların hepsi ekran kartı sürücün kaynaklı oluşmuş. AMD ekran kartına dair bir uyarı gördüm ama yine de sorayım. Kartın AMD mi? Modelini verirsen sürücünü de verebilirim. Artı 0 Eksi
Hataların hepsi ekran kartı sürücün kaynaklı oluşmuş. AMD ekran kartına dair bir uyarı gördüm ama yine de sorayım. Kartın AMD mi? Modelini verirsen sürücünü de verebilirim.
KS KS Hasanbekta3 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Hataların hepsi ekran kartı sürücün kaynaklı oluşmuş. AMD ekran kartına dair bir uyarı gördüm ama yine de sorayım. Kartın AMD mi? Modelini verirsen sürücünü de verebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet AMD RX 580. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Hataların hepsi ekran kartı sürücün kaynaklı oluşmuş. AMD ekran kartına dair bir uyarı gördüm ama yine de sorayım. Kartın AMD mi? Modelini verirsen sürücünü de verebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet AMD RX 580.
pyrhontx Centipat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #4 Hasanbekta3 dedi: Evet AMD RX 580. Genişletmek için tıkla... driver istiyorsan https://www.google.com/url?sa=t&rct...adeon-rx-580&usg=AOvVaw2bsvjoMAA4EFqkjT2JXru2 burdan indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Hasanbekta3 dedi: Evet AMD RX 580. Genişletmek için tıkla... driver istiyorsan https://www.google.com/url?sa=t&rct...adeon-rx-580&usg=AOvVaw2bsvjoMAA4EFqkjT2JXru2 burdan indirebilirsin.