THREAD_STUCK_IN_DRIVER mavi ekran hatası

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Sorunun ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çok da önemi yok sanırım, çünkü bozuk ekran kartımı pazartesi günü değiştiriyorum.

Minidump: Minidump.rar

Şimdiden teşekkürler.

Sistem:
Intel Core 2 Duo E8500.
2x4 8 GB 1333MHz Corsair venegance RAM.
AMD Radeon 6870HD.

Aslında haklısınız hatanın ana kaynağı ekran kartı kaynaklı. Ama size bir tavsiye Samsung telefonunuzu bilgisayarınıza internet erişimi ya da dosya transferi için bağlamayın. Aynısı iPhone cihazınız için de geçerli. :)

Aslında haklısınız hatanın ana kaynağı ekran kartı kaynaklı. Ama size bir tavsiye Samsung telefonunuzu bilgisayarınıza internet erişimi ya da dosya transferi için bağlamayın. Aynısı iPhone cihazınız için de geçerli. :)

Evimde internet yok, telefonumdana erişim sağlıyorum internete :(

Ne yapabilirim hocam? Neden telefonumu bağlamam zararlı?

Son soru minidump dosyalarını nasıl okuyorsunuz?

Peki o halde. Ben yalnızca tavsiye vermek istedim. Bunların dışındaki sorunlar ekran kartı kaynaklı. Sorununuz ekran kartınızı değiştirince düzelir artık. :)

Son soru minidump dosyalarını nasıl okuyorsunuz?
WinDBG ile ama biraz bilgi ister kendisi. Hiçbir şey bilmiyorsanız zorlanabilirsiniz. Gerçi benim baktığım da biraz uçuk (Samsung cihaz vb.) yani isterseniz indirip denersiniz.

Evimde internet yok, telefonumdana erişim sağlıyorum internete :(

Ne yapabilirim hocam? Neden telefonumu bağlamam zararlı?
Sorun yok yalnızca bir tavsiyeydi. Sorunun ana kaynağı ekran kartı, bu sadece yanında gelen minik pürüzler o kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı