Threadripper 1950X Sistem

fatihozuyagli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, mesleğim gereği yıllardır laptopla halletmeye çalıştığım render işlerinde kullanmak için ne zamandır PC toplamak istiyordum. Sonunda toplamak nasip oldu. Aslında daha erteleyecektim fakat şu "black-friday" olayında ki indirimleri görünce daha fazla ertelememeye karar verdim ve sonunda siparişlerini verdim. Sistem için Recep Bey ve Ali Bey'in iş istasyonu sistem tavsiyelerine uymaya çalışsam da bazı parçaları temin edemediğim için muadil ürünleri bulmaya çalıştım. Sistem bilgileri aşağıda;

İşlemci : AMD Threadripper 1950x
Anakart : MSI X399 Gaming Pro Carbon AC
Grafik Kartı : Gigabyte GTX 1080 Ti Gaming OC
RAM: Corsair 32 GB (8x4) Vengeance 3200 MHz DDR4 CL16
SSD : Samsung 960 Pro 500 GB
Depolama: Toshiba X300 4 TB 7200 Rpm
Soğutucu : Corsair Hydro H115i Sıvı Soğutma
Kasa : Corsair 780 T Graphite Full Tower
Güç Kaynağı : Corsair Rm850X 80+ Gold
Monitör : Asus IPS 27" MG279Q 144 Hz - 2K

Sizce RAM, grafik kartı ve anakartın tavsiyeden farklı olması benim için sıkıntı yaratır mı ? Veya bu donanımların performansı nasıldır ? Özellikle Gigabyte noktasında çekingenim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı indirimden 3600 küsür TL'ye denk geldi. HDD yi aslında 8 TB almayı düşünüyordum fakat maddi yönden iyice sıkıntıya girmemek için 4 TB'a karar verdim. Mimari proje ve render işlemi yaptığımdan yüksek depolama alanına ihtiyaç duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…