Böyle bir işlemci için TT Floe Riing 360'lık bir radyatör yeterli olacağını düşünüyorum. Nzxt Kraken x72'yede bir göz atın derim Ben şahsen Ryzen 2600 4.1Ghz 1.425 CPU voltaj vererek Cooler Master ML240R kullanıyorum çok memnunum. Aida64 extreme gibi bir program ile 10 dakikalık testte 61 dereceyi geçmedi. Ama sizin bahsettiğiniz işlemci bambaşka tabi
İNTEL 1971 yılında, AMD 1972 yılında kuruldu.İki marka değil iki firma ve ikiside gayet başarılı. Ama iş RENDER'a gelince Çoklu çekirdek ister, İNTEL bu konuda çok geride.
Bu konuda bir bilgim yok lakin şunu söylemeden edemeyeceğim açıkçası bu işlemciler konusunda Intel'den şaşmamanızı öneririm. Abi Intel işte yani diyecek söz yok. Yılların markası.
Dostum aslında o markayı boşvermelisin firmasına bakmalısın. Segment firması yılların firması kullanıcılarına F/p ürünleri sunabiliyor, her ne kadar Marka bassalarda.
Cooler Master Masterliquid ML360 RGB TR4 Edition soğutucu buldum bu tam kapatır daha iyi olur diye tahmin ediyorum arayan varsa, cevaplarınız için teşekkür ederim 2950x'i kullanan biri olursa oda deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.