SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Merhaba dostlar, daha önce böyle bir konu var mı bilmiyorum ben göremedim hatam varsa affola. Bu uygulama için nereye bağlanmak gerekiyor ülke olarak? Avrupa birliğine açık değil sanırım yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Merhaba dostlar, daha önce böyle bir konu var mı bilmiyorum ben göremedim hatam varsa affola. Bu uygulama için nereye bağlanmak gerekiyor ülke olarak? Avrupa birliğine açık değil sanırım yardımcı olur musunuz?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.785 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 6 Temmuz 2023 #2 Mark'ın uygulamasından bahsediyorsanız VPN'siz girilebiliyor.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Furkan GRFN dedi: Mark'ın uygulamasından bahsediyorsanız VPN'siz girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam g.play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor.Linkini verebilir misiniz?
Furkan GRFN dedi: Mark'ın uygulamasından bahsediyorsanız VPN'siz girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam g.play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor.Linkini verebilir misiniz?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.785 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 6 Temmuz 2023 #4 SwanesSS dedi: Hocam g.play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor.Linkini verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Threads, an Instagram app - Apps on Google Play
SwanesSS dedi: Hocam g.play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor.Linkini verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Threads, an Instagram app - Apps on Google Play
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 6 Temmuz 2023 #5 SwanesSS dedi: Hocam g.play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor.Linkini verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Threads - Apps on Google Play Connect and share ideas play.google.com Türkiye'de mi yaşıyorsunuz? Avrupa Birliği ülkelerinde veri gizliliği yasaları yüzünden biraz sorun yaşıyor oralardan kullanılamıyor daha.
SwanesSS dedi: Hocam g.play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor.Linkini verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Threads - Apps on Google Play Connect and share ideas play.google.com Türkiye'de mi yaşıyorsunuz? Avrupa Birliği ülkelerinde veri gizliliği yasaları yüzünden biraz sorun yaşıyor oralardan kullanılamıyor daha.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 Uygulama Türkiye için açık durumda. VPN kullanmanıza gerek yok Google Play'de de görmeniz lazım.
E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 6 Temmuz 2023 #7 SwanesSS dedi: Hocam g. Play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor. Linkini verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Play Store'de bende de yok bu linki kullanarak indirebilirsin Threads
SwanesSS dedi: Hocam g. Play'den bulamadım uygulamayı başka şeyler çıkıyor. Linkini verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Play Store'de bende de yok bu linki kullanarak indirebilirsin Threads
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #8 183189 dedi: Threads - Apps on Google Play Connect and share ideas play.google.com Türkiye'de mi yaşıyorsunuz? Avrupa Birliği ülkelerinde veri gizliliği yasaları yüzünden biraz sorun yaşıyor oralardan kullanılamıyor daha. Genişletmek için tıkla... Evet öyle bir haber görmüştüm pek bilgim yok sıkıntı çıkarmasın. Eren3321 dedi: Play Store'de bende de yok bu linki kullanarak indirebilirsin Threads Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim nick sistemi varsa iyi bir şeyler alayım önden Dragneel.99 dedi: Uygulama Türkiye için açık durumda. VPN kullanmanıza gerek yok Google Play'de de görmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Threads isimli bir sürü uygulama var hocam.Bayağı indim bulamadım.
183189 dedi: Threads - Apps on Google Play Connect and share ideas play.google.com Türkiye'de mi yaşıyorsunuz? Avrupa Birliği ülkelerinde veri gizliliği yasaları yüzünden biraz sorun yaşıyor oralardan kullanılamıyor daha. Genişletmek için tıkla... Evet öyle bir haber görmüştüm pek bilgim yok sıkıntı çıkarmasın. Eren3321 dedi: Play Store'de bende de yok bu linki kullanarak indirebilirsin Threads Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim nick sistemi varsa iyi bir şeyler alayım önden Dragneel.99 dedi: Uygulama Türkiye için açık durumda. VPN kullanmanıza gerek yok Google Play'de de görmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Threads isimli bir sürü uygulama var hocam.Bayağı indim bulamadım.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #9 SwanesSS dedi: Threads isimli bir sürü uygulama var hocam.Bayağı indim bulamadım. Genişletmek için tıkla... "Threads, an Instagram app" olarak geçiyor hocam.
SwanesSS dedi: Threads isimli bir sürü uygulama var hocam.Bayağı indim bulamadım. Genişletmek için tıkla... "Threads, an Instagram app" olarak geçiyor hocam.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #10 Dragneel.99 dedi: "Threads, an Instagram app" olarak geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sonunda buldum play store'da.İyi gizlenmiş daha hiç Türkçe yorum yok
Dragneel.99 dedi: "Threads, an Instagram app" olarak geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sonunda buldum play store'da.İyi gizlenmiş daha hiç Türkçe yorum yok