Threads'e VPN ile giriş yapılamıyor

ya.koca

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba dostlar. Bildiğiniz üzere Threads diye bir uygulama vardı fakat bir buçuk yıldır Türkiye'de kapalı diye haberleri gördüm ve okudum. VPN kullanıp giriş yapmayı denedim ama olmadı. Discord, Wattpad gibi uygulamalar da kapandı ama VPN ile giriş yapılabiliyordu lakin neden Threads'e giriş yaparken çalışmıyor? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi VPN ile denediniz.

Bir de internetinizin markası ne.

Kullanabileceğiniz güvenli VPN'lerin neden güvenli olduğunun anlatımı.

ExpressVPN Türk sunucu el koymaTürk makamlarının terör soruşturması sırasında ExpressVPN sunucusuna el koymasına rağmen, kayıt tutulmadığı için kullanıcı faaliyetiyle ilgili hiçbir veri bulamadılar.

NordVPN Rusya sunucularını çekmeRusya'nın katı veri saklama yasalarına uymayı reddettiler ve kullanıcı verilerinin güvenliğini tehlikeye atmamak için sunucularını ülkeden çektiler.

private ınternet Access (pıa) mahkeme önünde doğrulama (2 kez)ABD mahkemelerindeki iki ayrı davada, yetkililerin kullanıcı verilerini talep etmesine rağmen, pıa sıfır kayıt politikası nedeniyle teslim edecek verisi olmadığını mahkeme belgeleriyle kanıtladı.

cyberghost şeffaflık raporları ve denetimRomanya merkezli olmanın avantajıyla (istihbarat ittifaklarından bağımsız) ve düzenli yayımlanan şeffaflık raporlarıyla, aldıkları devlet taleplerine rağmen veri teslim etmediklerini beyan ederler.

Surfshark sadece RAM sunucularına geçiştüm sunucu ağını sadece geçici (RAM tabanlı) bellekte çalışan sunuculara dönüştürdüler. Bu, sunucu kapatılsa bile tüm verilerin anında fiziksel olarak silineceği anlamına gelir.

Hangi VPN ile denediniz.

Bir de internetinizin markası ne.
Turknet kullanıyorum. Telefondan SuperVPN Proxy'i denedim, mavi arka planda anahtar logosu olan uygulama. Bilgisayardan ise Chrome eklentisi kullanıyorum ve adı da ZenMate.

Benim attığım VPN'leri deneseniz daha iyi verim alabilirsiniz bir de bilgisayarda splitware adlı uygulamayı yükleyip oradan goodbye DPI'a girip oradaki sizin wifinizin desteklediği alternetifleri deneseniz çok daha iyi olur.

Oradaki alternetifleri tek tek denemeniz lazım.

Anladım hocam, bilgisayara arada geçtiğim için telefon odaklı hangilerini tavsiye edebilirsiniz? Onları deneyebilirim. Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…