Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 3 Ağustos 2017 #1 Dinleyin, dinlettirin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dinleyin, dinlettirin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
melgoth Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.417 Daha fazla Sistem Özellikleri Galax RTX 4070 12GB Ryzen 5 7600 XPG Caster 16x2 DDR5 RAM Gigabyte B650M DS3H Deepcool Cg560 Kasa Deepcool PK650D 650W 80+ PSU Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2017 #2 Bu aralar çok dinliyorum bu parçayı, resmen beni benden alıyor. Bunu da öneririm dinlersen: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu aralar çok dinliyorum bu parçayı, resmen beni benden alıyor. Bunu da öneririm dinlersen: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 3 Ağustos 2017 #3 melgoth dedi: Bu aralar çok dinliyorum bu parçayı, resmen beni benden alıyor. Bunu da öneririm dinlersen: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam aynı kafadayız tıpatıp. Gıdım eşleşmemezlik yok
melgoth dedi: Bu aralar çok dinliyorum bu parçayı, resmen beni benden alıyor. Bunu da öneririm dinlersen: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam aynı kafadayız tıpatıp. Gıdım eşleşmemezlik yok
melgoth Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.417 Daha fazla Sistem Özellikleri Galax RTX 4070 12GB Ryzen 5 7600 XPG Caster 16x2 DDR5 RAM Gigabyte B650M DS3H Deepcool Cg560 Kasa Deepcool PK650D 650W 80+ PSU Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2017 #4 Monolova dedi: hocam aynı kafadayız tıpatıp. Gıdım eşleşmemezlik yok Genişletmek için tıkla... Müzik zevki olarak benziyoruz Çalma listem den yararlanabilirsin. Favoris, a playlist by berkcon on Spotify
Monolova dedi: hocam aynı kafadayız tıpatıp. Gıdım eşleşmemezlik yok Genişletmek için tıkla... Müzik zevki olarak benziyoruz Çalma listem den yararlanabilirsin. Favoris, a playlist by berkcon on Spotify