Threema Mesajlarımız Devlet Tarafından Okunabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

xLord_07

Kilopat
Daha fazla  
Ücretli uçtan uca şifreli anlık mesajlaşma uygulaması olan İsviçre merkezli Threema üzerinden yazışmalarımız devlet tarafından ağ trafiğinin çözümlenmesi şeklinde erişilebilir mi?
Telefon ele geçirilince bir şekilde mümkündür, lâkin ağa sızıp özel denetlenebilir mi? Malum bazı özel yazılımlar, sistemler sadece devletlere satılıyor. Bizimkisi bir merak ne kadar güvenli ve gizliler...

11111111111111111.png

Sanırım telefonun ele geçirilmesi ile çözülmüş aşağıdaki vakada.
Gündem Türkiye gazetesi: Semih Terzi 15 Temmuz gecesi 4 farklı uygulamayla emir verdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hükümet yeterince para vermezse neden olmasın, o tarz bir durumda verir diye düşünüyorum.
Tabii kendisi hiçbir hükümete bağlı olmayıp sadece merkezi İsviçre'deyse vermeme durumu da var.

Takipteyim.
(Telegram (gizli sohbet) dışında bir şey kullanmıyorum özel şeyler için).

Aslında VPN ile, herkese açık wi-fi ağlarına bağlanıp Telegram veya Threema kullanmak, daha mantıklı geldi şimdi düşününce 🤔

@sauranex fikirlerinizi merak ediyorum.
Uygulamayı daha önce duymadım. Biraz araştırdım ve söyleyebilirim ki güvenlidir. Araştırmam sonucu yabancı forumda bir yorum gördüm, sizlerle paylaşmak istiyorum.
Kolluk kuvvetleri (Hükümet ve Askeri) tarafından mesajlarınızın şifresini çözmeleri istense bile, gizli anahtar sunucularında değil cihazınızda olduğundan buna yapamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı