Throne and Liberty New World'a baslanir mi?

• Konuyu başlatan AFAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.863

AFAN

Hectopat
Yeni guncelleme gelecek yarin fresh server eklenecek şu an throne and Liberty oynuyorum ama mobil oyun gibi geliyor gozume yeni DLC'ye 30 dolar verip baslanir mi? Ne kadar goturur solo sekilde sizce? Oyunun skil kullanimini ve grafiklerini seviyorum.

Throne and Liberty'i 130 saat oynadım rahatlıkla söyleyebilirim ki max 1-2 ayı var batmak için. Zaten solo oynuyormuşsun oyun tamamen guild üzerinden dönüyor grup halinde değilsen fasulyeden farklı değilsin boş ver bırak harcadığın emeğe değmez. Yakında Archeage Chronicles çıkacak 1-2 yıl içerisinde gelir diye düşünüyorum onu beklemeye aldım.

Throne and Liberty'i 130 saat oynadım rahatlıkla söyleyebilirim ki Max 1-2 ayı var batmak için. Zaten solo oynuyormuşsun oyun tamamen guild üzerinden dönüyor grup halinde değilsen fasulyeden farklı değilsin boş ver bırak harcadığın emeğe değmez. Yakında ArcheAge chronicles çıkacak 1-2 yıl içerisinde gelir diye düşünüyorum onu beklemeye aldım.

Salacağım gibi de neden batar hocam.

Salacağım gibi de neden batar hocam.
Bunun pek çok sebebi var benim şu an için bırakma sebebim ise yapacak bir şey olmaması. Oyuncuyu tutacak içerik sunmuyor token dediğimiz zımbırtılar suyunu çektiği zaman oyunda yapacak bir şey kalmıyor her gün girip 1 2 saat günlük şeyleri yapıp çıkıyorsun. Bunun dışında batacak olmasının asıl sebepleri botlar, dengesiz PvP, Guild'lerin eşyalara çökmesi, guild top 10'un ittifak halinde sunucuyu domine edip her şeyi ele geçirmesi. Yakında botlar zaten piyasanın içinden geçer önünü alabileceklerini de sanmıyorum bu oyun batacak başka oluru yok, en başta kurdukları sistem zaten yanlış.

Bunun pek çok sebebi var benim şu an için bırakma sebebim ise yapacak bir şey olmaması. Oyuncuyu tutacak içerik sunmuyor token dediğimiz zımbırtılar suyunu çektiği zaman oyunda yapacak bir şey kalmıyor her gün girip 1 2 saat günlük şeyleri yapıp çıkıyorsun. Bunun dışında batacak olmasının asıl sebepleri botlar, dengesiz PvP, Guild'lerin eşyalara çökmesi, guild top 10'un ittifak halinde sunucuyu domine edip her şeyi ele geçirmesi. Yakında botlar zaten piyasanın içinden geçer önünü alabileceklerini de sanmıyorum bu oyun batacak başka oluru yok, en başta kurdukları sistem zaten yanlış.

Beni deli ettiler 3 gündür adam 50 level olmuş 2500 GS ama boss mekanigini bilmiyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı