Instagram'da Hepsiburada'nın reklamında çıktı görünüşü falan hoşuma gitti özellikler işlemcisi falan öyle şeylerden tam anlamıyorum bu mouse sizce alınır mı? Fiyatı da uygun uzun süreli kullanılabilir mi?
Birkaç arkadaşıma danıştım, throne raito reflex kullanan birisiyle de konuştum. Mouse'la alakalı hiçbir problem yaşamamış. Ben Hepsiburada yorumlarını okudum çoğu kişi veto etmiş. Biraz uzaklaştım. Arkadaşlarım bana Razer Cobra, Razer Viper Mini, Logitech G305, Monster Pusat ghost Pro ve reflex Pro modellerini önerdiler. Adını ilk defa duyduğum Furylevel Z1, VXE R1 modelleri de var ama bilindiktende uzaklaşmamak lazım diye düşünüyorum. Büyük ihtimal bilgisayarımda Monster olduğu için Monster'a yönelirim diye düşünüyorum. Kendimde İzmir'de yaşıyorum. Herhangi bir problem yaşadığımda çok rahatlıkla şubesine gidip sorunumu çözebilirim. Ama Logitech, Razer, ASUS, MSI veya Glorious markalarının herhangi bir Mouse'unu alsan da üzmez diye düşünüyorum. Hatta benim Mouse Pad'e ihtiyacım var. Gaming Gen TR sitesinde Glorious D Minus modelinin yanında Mouse Pad hediye ediyordu. acaba onu mu alsam diye düşündüm fakat youtube'da birkaç youtuber'ın videolarını izledikten sonra BAMF sensör var diye çokta yanaşmadıklarını fark ettim. Bilmiyorum çok seçenek var. Ama benim aklımda hala ilk sırada F/P olarak Throne Raito Reflex, ikincil olarak Glorious D Minüs, ardından Monster modelleri geliyor.