Elektronik Throne Raito RefleX PAW3395 26.000DPI Mouse 1269TL!

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Hocam 1400-1500 civarında rapoo mouselar varken almazdım ben.

950 pro da 3395 ve nordic mcu var.
air olan modelde 3398 ve realtek mcu var. Biz mcu yu biraz araştırdık. Altta ekleyeceğim konudan detaylara bakabilirsiniz. Ayrıca alan bir arkadaş da var, mcu su gayet iyi duruyordu. Hem konuyu hem de videolarını ekliyorum, merak eden baksın. Ayrıca air olan model kablosuz 4khz kablolu 8khz destekliyor.
Daha fazla uzatmak istemiyorum, o yüzden incelediğimiz konuya yada videolara bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekleme: Attığım konuda konusu açılan rapoo vt9 pro modelinin stokları bitti ama diğer modelleri hala duruyor, lazım olan varsa stoklar bitmeden alsın derim. Tekrar stok getireceklerini sanmıyorum.

Son düzenleme:

Alınmaz. Daha yüksek polling rate desteği yok ve ekranıyla beraber bu fiyatta çocuk kandırmacası olmuş. Neredeyse hiçbir elle tutulur düzgün bilgisi yok mouseun.

Geçen gün 1200 TL'ye PAW3398 sensörlü rapoo VT9 Pro satılıyordu açıkçası.

Yüksek polling rate(Hz) sıkıntı yaşatıyormuş sanırım. Oyunlarda kasma, takılma v.b.

Yüksek polling rate(Hz) sıkıntı yaşatıyormuş sanırım. Oyunlarda kasma, takılma vb.

Alakası yok, sisteminiz güçlüyse yapmaz. Polling rate işlem gücünü belirten en basit birim sayılabilir.

Mcu ne kadar güçlü ise o kadar yüksek polling rate destekleyebilir ve stabil olarak sunabilir, tabii ki biraz geliştirici desteğine de bağlı.

Hocam 1400-1500 civarında rapoo mouselar varken almazdım ben.

950 pro da 3395 ve nordic mcu var.
air olan modelde 3398 ve realtek mcu var. Biz mcu yu biraz araştırdık. Altta ekleyeceğim konudan detaylara bakabilirsiniz. Ayrıca alan bir arkadaş da var, mcu su gayet iyi duruyordu. Hem konuyu hem de videolarını ekliyorum, merak eden baksın. Ayrıca air olan model kablosuz 4khz kablolu 8khz destekliyor.
Daha fazla uzatmak istemiyorum, o yüzden incelediğimiz konuya yada videolara bakabilirsiniz.

Ekleme: Attığım konuda konusu açılan rapoo vt9 pro modelinin stokları bitti ama diğer modelleri hala duruyor, lazım olan varsa stoklar bitmeden alsın derim. Tekrar stok getireceklerini sanmıyorum.

Siz olsanız bunlardan hangisini alırdınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı