Elektronik Throne Tactical Hero Gamepad 1544 TL

Yer
Antalya
Hepsiburada üzerinde 2000'e satılıyordu uzun süredir, Trendyol'da kargo ile belirttiğim fiyata geliyor. Aolion K20 ve ATK Battle Axe Pro ile aynı gamepad bildiğim kadarıyla. Sadece ATK'ya kıyasla standı bulunmuyor. Stickleri ve tetik tuşlarının Hall effect olmasıyla, mekanik tuşlarıyla bu fiyatta pek bir alternatifi yok.

Son düzenleme:
İkisini de kullanmadığım için %100 emin değilim ama ATK'nın oem halı denilen K20 ile birebir aynı duruyor cihaz. ATK'yı kullanmıştım, bunu da alırsam net karşılaştırma yaparım.
Beni de etiketlerseniz sevinirim. XYAB tuşları mekanik mi membran mı önemli olan o. Zaten diğer özellikleri aynı olan başka gamepad'ler de var.

Throne'de ön tuşlar hakkında bir bilgi yok diye biliyorum. Siz mekanik olduğunu nereden öğrendiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu şimdi öğrenmem kötü oldu🙂. Yaklaşık iki ay önce falan araştırırken yoklama oranı hakkında bile alamadım🙂. "Aman yaa!" deyip Gamesir Cyclone 2 aldım. Bakalım paraya kıyabilirsem ya da ekstra indirim falan yakalayabilirsem bunu da yedek alabilirim. Bilgi için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı