ThrottleStop Ayarları Nasıl Sıfırlanır?

• Konuyu başlatan Pwieh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.079
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Monster Tulpar T7 v19.4 laptopum var. Özellikleri:

• i7 9750H
  • 2x8 2666 RAM
  • RTX 2060

Benim hatamdan dolayı servise göndermem gerekti. Kasa değişimi yapıldı, servisten geldiğinde boşta 50 derecede çalışan laptop, 70 derecelerde dolaşıyordu. Ben de undervolt işlemi uygulamak istedim. -5, -5 düşürerek doğru ayarı buldum fakat performans kaybını yüksek yaşadım. Bundan dolayı fabrika çıkışlı UV değerine yani -41'e geri getirdim fakat tam olarak bu mu emin değilim. Sildiğimde ise programı ayarların sıfırlanmadığını gördüm. Eski haline nasıl döndürebilirim? Format atmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Tulpar T7 v19.4 laptopum var. Özellikleri:

• i7 9750H
  • 2x8 2666 RAM
  • RTX 2060

Benim hatamdan dolayı servise göndermem gerekti. Kasa değişimi yapıldı, servisten geldiğinde boşta 50 derecede çalışan laptop, 70 derecelerde dolaşıyordu. Ben de undervolt işlemi uygulamak istedim. -5, -5 düşürerek doğru ayarı buldum fakat performans kaybını yüksek yaşadım. Bundan dolayı fabrika çıkışlı UV değerine yani -41'e geri getirdim fakat tam olarak bu mu emin değilim. Sildiğimde ise programı ayarların sıfırlanmadığını gördüm. Eski haline nasıl döndürebilirim? Format atmadan.
Options bölümünde 'Defaults' adında bir seçenek var. O olması gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı