Çözüldü ThrottleStop ayarları sabit tutma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan5328

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu ThrottleStop programıyla ufak sorun yaşıyorum nedense şarjı tak çıkar yaptığımda gene CPU 0, 79'a kilitleniyor. Başka nasıl 0, 79'a kilitlenmesini engelleyebilirim ya da bu program üzerinden 0, 79'a hiç gelmemesi için ne yapabilirim? Cidden canımı sıkıyor.

Bilgisayar: HP Pavilion 15 P011st.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gayet basit bir çözümü var.
Öncelikle Nihai Performans modunu tercih etmeyin. Hiç verimli bulduğum bir mod değil. Hiçbir zaman önermiyorum.

0,80 GHz sorunu BD PROCHOT ile ilgili olur genelde. ThrottleStop Ana Ekranından BD PROCHOT tikini kaldırın. Sorun çözülecektir.

Bu ayarları yaptıktan sonra az UV yapmayı öneriyorum. FIVR ve TPL sekmelerinin ekran görüntüsünü atın.

ThrottleStop Ana Ekranından Turn On butonuna tıklayın ve ardından Save tuşuna basın. ThrottleStop üzerine ayarları kaydedecektir. ThrottleStop Auto Start yazarak YouTube'dan nasıl ayarları otomatik uygulatacağınıza bakın.

Eyvallah yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…