Çözüldü ThrottleStop could not open winring0.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xwLOGAN

Megapat
Merhaba arkadaşlar yukarıdaki hatayı alıyorum bu gün bilgisayarı açtığımda. Windows güncellemelerim tam. Neden böyle oldu anlamadım.
Process Monitor ile rapor hazırladım. Rapor

Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ThrottleStop uygulamasını kurup, Windows startup komutlarına setlemiş olabilir misin?

Görev yöneticisinden başlangıça baktığımda ThrottleStop gözükmüyor maalesef hatta kaldırıp tekrar kurdum değişen bir şey olmadı.
+Başlat menüsünden bahsediyorsunuz sanırsam orada herhangi bir favori yok.

Çözümü kendim buldum;
Valorant oynayanlar Vanguard açıksa kapatıp ThrottleStop açsın, açıldığını farkedeceksiniz. Sürekli bunu uğraşmak istemedim Vanguard sildim Valorant'ı tekrar açtığımda otomatik Vanguard'ı indirdi, sorun çözüldü şu an. Bu arada Vanguard sistemimde Başlangıçta kapalı şekilde.
ThrottleStop uygulamasını kurup, windows startup komutlarına setlemiş olabilir misin ?

ThrottleStop uygulamasını kurup, Windows startup komutlarına setlemiş olabilir misin?

Görev yöneticisinden başlangıça baktığımda ThrottleStop gözükmüyor maalesef hatta kaldırıp tekrar kurdum değişen bir şey olmadı.
+Başlat menüsünden bahsediyorsunuz sanırsam orada herhangi bir favori yok.

Çözümü kendim buldum;
Valorant oynayanlar Vanguard açıksa kapatıp ThrottleStop açsın, açıldığını farkedeceksiniz. Sürekli bunu uğraşmak istemedim Vanguard sildim Valorant'ı tekrar açtığımda otomatik Vanguard'ı indirdi, sorun çözüldü şu an. Bu arada Vanguard sistemimde Başlangıçta kapalı şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…