Rehber ThrottleStop ile Undervolt ve CPU Tuning

Hocam whatsapptan yardımcı olabilir misin rehbere göre yapmama rağmen undervolt işlemini ama her seferinde mavi ekran aldım yapamadım

Kanka çözdün mü aynı cihaz var i5 10300H GTX 1650 Ti.
Çözebildim, undervoltage kilidi açık şu an.

TUF serisinde UV yapamıyorsun maalesef belki ileride bir BIOS güncellemsi sayesinde olabilir.

Kanka biri yapmış aynı cihaz 11.nesil işlemiyle nedense bende olmuyor.

Kanka o bende olmuyor ya ya da ben yapamadım DC var mı oradan yardım etsen.

Kanka o bende olmuyor ya. Ya da ben yapamadım DC var mı oradan yardım etsen?
Discord vermem maalesef yasak ama yaptığım işlemler direkt rehberdeki gibi oldu. Takıldığınız konuda rehberin altına yazın.

yazdım en son bir arakdaş dönücek onu bekliyorum

Hayılrı olsun GS FT.

Merhaba, BİLGİLİ arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. Abra A7 V12.1 modelini kullanıyorum. İşlemcim i5-10300H. FIVR kısmından CPU Core ve CPU Cache'i -1000.0 mV değerine getirmeme rağmen bench testlerinde mavi ekran almadım. Tahminimce değerler uygulanmıyor. Bench testlerinde maximum 91 derece görüyorum (ThrottleStop'ın bench uygulamasını yetersiz bulduğum için prime95 ile de denedim) ancak Valorant'a girip çıktığım zaman maximum değerin 100 derece olduğunu görüyorum. Bu durum Gaming Center üzerinden performans modundayken yaşanıyor. Eğer eğlence moduna alırsam işlemci maximum sıcaklığı 92 derece olabiliyor. Oyun içerisinde uzun süreler test etme fırsatı bulmadım ancak herhangi bir FPS drop yaşamadım. @erengore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…