Rehber ThrottleStop ile Undervolt ve CPU Tuning

Yoktur.

TS Bench oyunda çektiği güçle hemen hemen aynısını çekiyor. Prime95 ile OCCT GPU testi yapın. Bir de sadece Prime95 ile yapın. 2 sonucu da atın.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Bununla alakalı bir konu açtığımda paylaşırım test sonuçlarını. Yaklaşık 2 ay önce Cinebench R23 testi yapmıştım, yaklaşık 5000 gibi bir puan aldım çoklu çekirdekte, normalde 6500-7000 gibi bir şey olması lazım. Ciddi performans kaybı var ve oyunlarda da hissediyorum bunu. Termal macunla alakalı olabilir açıkçası, daha yenilemedim. Termal macun değiştiricekken RAM de alayım dedim, 2. el bir RAM buldum, alacağım kişi de şehir dışındaymış ve haftaya geliyor. İki işi tek seferde halletmek istiyorum, arka kapağı açmak biraz zor tırsıyorum açıkçası.

Yoktur.

TS Bench oyunda çektiği güçle hemen hemen aynısını çekiyor. Prime95 ile OCCT GPU testi yapın. Bir de sadece Prime95 ile yapın. 2 sonucu da atın.

Hocam GPU demişsiniz, CPU'yu kastettiniz sanırım.

Yok GPU'yu. Sistemin elektriksel dizaynı sorun çıkarıyor mu diye bakmak için.

Dosya konumunu cmd'ye yazma kısmında tıkandım. Ne denersem deneyeyim olmuyor Aslında dosya masaüstünde fakat cmd dosyayı bulamıyor, nedendir bilmem.

Kilidi açtım. @erengore hocam -100 ile başlayayım mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…