Rehber ThrottleStop ile Undervolt ve CPU Tuning

@erengore Hocam şöyle garip bir şey oldu. Laptopun bataryası dolmuştu, belki şarjı biraz boşaltıp denersem daha iyi sonuçlar alırım dedim. Az önce denediğimde CPU Cache'i -80 dereceye aldım ve testte error vermedi. Ne yapayım?

Vermek üzeredir. Sakat durum. -70'i geçmeyin.

İlginç devam edin bakalım. AC/DC LoadLine durumlarınızda bir değişiklik olmuş gibi geldi.
Cache ile Core'u aynı tutayım mı? Core 100'de şu an, Cache de 100'de. İkisini de arttırayım mı?

Yoksa Cache'i arttırıp Core'u 100'de mi tutayım?

Cache ile Core'u aynı tutayım mı? Core 100'de şu an, Cache de 100'de. İkisini de arttırayım mı?
-110 yapın. Arttırın gidebildiğiniz kadar.

Yoksa Cache'i arttırıp Core'u 100'de mi tutayım?
Cache'i Core'un üstüne çıkartmayın. Yapabiliyorsanız aynı parallellikte devam edin. -100/-100 gibi -110 -110 gibi.

-110 yapın. Arttırın gidebildiğiniz kadar.

Cache'i Core'un üstüne çıkartmayın. Yapabiliyorsanız aynı parallellikte devam edin. -100/-100 gibi -110 -110 gibi.
Fos çıktı hocam. Pil dolu hâlde denedim, 80 de yine dondu. Pil cidden etkiliyor olabilir.

Çok garip cidden. 80 de 3 test yaptım, birinde dondu, birinde sadece error verdi, birinde sorun çıkmadı. 70 deneyeyim mi?

İlginç bir süreç. Sen -65 kullan.
Tuning'e geçiyorum o zaman. Bu arada işlemci yükteyken her zaman 92 derecede duruyordu, BD PROCHOT yüzündenmiş. Kapatayım mı onu? Eğer kapatırsam sıcaklık 92 dereceyi aşar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…