Rehber ThrottleStop ile Undervolt ve CPU Tuning

Sadece Custom OS kullanıyorum BIOS üzerinden hiçbir değişiklik yapmadım sanırım onunla alakalı. Teşekkür ederim.

Sadece Custom OS kullanıyorum BIOS üzerinden hiçbir değişiklik yapmadım sanırım onunla alakalı. Teşekkür ederim.
BIOS'dan zaten bu ayarı değiştiremezsiniz çok gelişmiş BIOS lazım. Otomatiktir genelde AC/DC Loadline yada "kendinden ölçümlüdür."

Custom OS ile bir alakası yoktur.

Şimdi değişmesini ne sağlamış olabilir onu anlayamadım.

Rainbow Six Siege'de anlık drop ve ekran kartı kullanımının %0 olmasından dolayı rehberdeki ayarların bazılarını yaptıktan sonra işlemci 80 derecede throttle uyarısı verdi. Bu esnada ekran kartım 70 derece civarlarındaydı. Aynı zamanda PL1 hatası da verdi ama onu tam olarak anlamadığımdan uğraşmak istemedim. Sistem bilgisini, limit sebeplerini ve yaptığım ayarları atıyorum. TPL ayarlarını ellemedim.

I5-7300HQ / 1050Ti / 16 GB RAM

Eren bey sizinle nereden iletişime geçebilirim?

Eren bey sizinle nereden iletişime geçebilirim?
Özelden iletişim yasak maalesef.
Çok zaruri bir mevzuysa sadece o topa girebilirim.
Mesajınızı görmüşümdür cevap veririm diyip unutmuşum. BD PROCHOT tikini kaldırın ve TPL'de limitleri kaldırın.

Özelden iletişim yasak maalesef.
Çok zaruri bir mevzuysa sadece o topa girebilirim.

Mesajınızı görmüşümdür cevap veririm deyip unutmuşum. Bd prochot tikini kaldırın ve Tpl'de limitleri kaldırın.

Eren bey açıkçası bilgisayarımda bir problem var ancak bir türlü anlayamadım ve gerçekten takıla takıla işlem yapmaktan çok yoruldum. İşlemci i5 7500K GPU RX 6400 ve sürekli Micro shuttering yaşıyorum ne yapmam gerektiğine ne sorun olduğuna dair bir fikrim yok bu yüzden yardım isteyecektim AnyDesk yardımıyla.

Benim makalelerime bakın orada çözüm getirecek çok güzel rehberler var.

Bu arada arasanız Discord adresimi bulursunuz.

Benim makalelerime bakın orada çözüm getirecek çok güzel rehberler var.

Bu arada arasanız Discord adresimi bulursunuz.
Herhangi bir şekilde müsait olduğunuz bir vakit kontrol etmek ister misiniz? Böyle bir imkanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…