Rehber ThrottleStop ile Undervolt ve CPU Tuning

@erengore hocam selamlar. MMIO limitlerini kendim lockladim ama bu MSR limitleri sanirim onceden de lockluydu. PL1 ve PL2 limitlerini degistiremiyorum. Yardim edebilir misiniz?

@erengore hocam selamlar. MMIO limitlerini kendim lockladim ama bu MSR limitleri sanirim onceden de lockluydu. PL1 ve PL2 limitlerini degistiremiyorum. Yardim edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2223085

BIOS üzerinde kilidi kaldırman lazım, eğer ayarı yoksa modlamayaı deneyebilirsin ama önermem ve riskli bi' işlem.

@erengore hocam peki FIVR blümündeki CPU Core Locked kısmını nasıl açabilirim?

Overclocking feature ve Undervolt protection açman lazım BIOS üzerinden, bir de VBS kapatman lazım.

Victussa ThrottleStop değerleri değiştirmiyor, omeb Gaming Hub üzerinden yapacaksın.
Gaming Hub dan en fazla 0.2V kısılabiliyor, 0.2V yaptığımda mavi ekran veriyor. En stabil çalışan 0.180V ayarı ama onda da aynı şekilde 4700Mhz lerden 2800Mhz lere düşüyor işlemci.

Gaming Hub'dan en fazla 0.2V kısılabiliyor, 0.2V yaptığımda mavi ekran veriyor. En stabil çalışan 0.180V ayarı ama onda da aynı şekilde 4700MHz'lerden 2800MHz'lere düşüyor işlemci.

Dostum anakart kalitesi kötü, MHz kısma sebebinin sıcaklık olmadığı belli değil mi? Ya da çektiği W değerinin?

Acer Nitro 5 i7 12650H ile ThrottleStop yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…