Rehber ThrottleStop ile Undervolt ve CPU Tuning

Güç Tüketimi Raporlama %150'nin üstünde.

Puan olarak aynı gözüküyor işlemciniz dengiyle ama. İnternette gördüğünüz puanlar Overclock'lu olabilir.

Windows sisteminizi bir Yüksek Performans'a alır mısınız? Turbo Boost ve Performance skalası farklı çünkü.

Windows 11 En iyi Performans'tan bahsetmiyorum. O dengeli sınıfının yüksek performansı çünkü.

Anladım güç tüketimi kısmındakini bahsediyorsunuz.

Ayarladım tekrar bir teste sokuyorum.

@erengore

Değişen bir şey olmadı

Dosya Ekleri

• GARvLgnSME.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hocam i7 12. nesil laptopta kilitli undervolt ayarı. Çözümü var mı?

@erengore

Hayır FIVR yok onlarda.

Throttle yok ki iki şekilde de aynı skoru verir.

Overclock'lu optimize edilmiş haldedir internetteki skorlar. Buradan baktığımızda bir sorun göremiyoruz.
Puanımda sorun yoksa içim rahatlar İşlemcimi 2. el satmak istediğim için alacak kişiye bir kusura varsa bilmeden vermek istemem.

@erengore Hocam Başta cpu cache de cpu voltage'i -20 olarak sürekli arttıtıp TS Bench yaptım fakat en son -250'ye kadar geldiğimde TS Bench de bir hata ya da laptopta bir sorun oluşmuyor xyz error gibi bahsettiğin terimleri de göstermedi bende. Sadece ThrottleStop'un ana uygulamasında sıcaklık değerleri altında POWER - HOT ve PROCHOT 98C° ve 100C° yazıları çıkıyor. Ben -250 yapsam ya da 180-200 de bıraksam sorun olur mu bunu çözemedim.

Dell g15`te uv protection var bunu kapatabilen var mi ?

@erengore hocam sizi bir throttle konuma etiketlemiştim yardımcı olmanız için fakat görmediniz galiba acaba bana yardımcı olur musunuz?

Dell g15`te uv protection var bunu kapatabilen var mi ?
CTV Discord üzerinde sorun ama bildiğim kadarıyla hayır.

Görsel atın.
@erengore hocam sizi bir throttle konuma etiketlemiştim yardımcı olmanız için fakat görmediniz galiba acaba bana yardımcı olur musunuz?
Özel olarak yardım etmiyorum ama Throttle çözümüne yardımcı olurum. UV yapmıyorum özel olarak. Konuyu atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…