Rehber ThrottleStop ile Undervolt ve CPU Tuning

Merhaba
Ben ayarları ne kadar değiştirsem de FIVR sekmesinde sağ üstte Offset değerleri hep 0 gözüküyor. Nerde yanlış yapıyorum
Undervolt işlemini Bios üzerinden yapınca ordaki değeri değiştirebildim. Ama bios üzerinde sadece cpu core ayarını bulabildim, cache ayarı bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-23 204617.png
    432 KB · Görüntüleme: 34
Eren ağabey uv işlemini yapamıyorum bilgisayar ekranımın görüntüsünü burada paylaşıyorum. Bana yardımcı olabilir misin neler yapmalıyım? 'Not Available' yazan sekmede ve altındaki sekmede hiçbir değişiklik yapamıyorum? Önerin ne olur?

FIVR yok bu işlemcide. UV yapamazsın.

Hocam açmış olduğum konum da bana yardımcı olabilir misin Ryzen 7 6800H için universal X86 tuning Utility ayarlarım nasıl olması lazım.

Hocam merhaba. UV yaptım ve Cinebench skoru 27000'den 29000'e geldi ama sıcaklıklarda herhangi bir değişme olmadı. İşlemcim i9 13980HX

Olmaz. Şeker değil ya bu erimez. Şu ana kadar yüksek sıcaklıkta çalıştığı için bozulan veya performansı azalan işlemci görmedim.

Teşekkürler peki undervolt değerlerini kaldırmalıy mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…