Throttlestop.ini dosyası

demirdrgn

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim i5 10210u ve i7 8750h veya i7 9750h kullanan birisinin ThrottleStop.ini dosyasına ihtiyacım var. İstediğim .ini dosyasının özellikleri şu şekilde :
1) FIVR sekmesinden disable and lock turbo power limits kutucuğu işaretli olsun.
2)Yine FIVR sekmesinden turbo ratio limits 40-40-40... olsun.
onun dışında her şey default olsun zaten kendim değiştirebiliyorum FIVR sekmesi haricindekileri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmıyor değilim konuda da belirttiğim gibi yapamıyorum fıvr sekmesinde herhangi bir değişiklik. (işlemcim 10.nesil olduğu için.)

Hocam 10. nesil laptop işlemcilerinde UV yapamazsınız. Isınıyorsa rehberime bakabilirsiniz.

Hocam 10. nesil laptop işlemcilerinde UV yapamazsınız. Isınıyorsa rehberime bakabilirsiniz.
Dostum olaya hakimim tek isteğim power limite takılmamak. Undervolt istemiyorum.
Şuan kullandığım ini dosyasında kutucuk işaretli ve power limite takılmıyorum yani bypass oluyor. Sıkıntı ise bu ini dosyasında undervolt yapılmış (-70.3mV) ve ben aynı ini dosyasının undervoltsuzunu istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı